Produktinformation

Integrerad kyl/frysiQ500KI86NEDD0 Siemens extraKlasse Siemens integrerade kyl/frys iQ500 KI86NEDD0 smä;lter in perfekt i ditt kö;k eftersom du gö;mmer den bakom snickeriluckor.Snickeriluckor ombesö;rjer du sjä;lv.Dö;rrarna ä;r hö;gerhä;ngda och kan hä;ngas om. KI86NEDD0 ä;r en Siemens extraKlasse-produkt som ä;r 177,2 cm hö;g och rymmer 184 liter i kylen och 76 liter i frysen.

hyperFresh <0°C>KI86NEDD0 har en grö;nsakslå;da med fuktighetsreglering som hå;ller frukt och grö;nsaker frä;scha lä;ngre. Den har också; en lå;da med extra kallt klimat fö;r kö;tt och fisk.

Skonsam dö;rrstä;ngning med softCloseDö;rrarna stä;ngs automatiskt och mjukt nä;r de ä;r ö;ppna i en vinkel på; upp till 20°. Smart fö;rvaring med flaskhyllaFö;rvara dina favoritdrycker på; ett smart och platsbesparande sä;tt med den integrerade flaskhyllan.

Denna funktion gö;r att du alltid har dina flaskor sä;kert och inom rä;ckhå;ll, redo fö;r alla tillfä;llen. Klart och energisnå;lt ljus med LED-belysning Kyl/frysen har LED-lampor fö;r tydlig belysning av kylens och frysens insida.

SnabbkylningMed superCooling-funktionen kan du snabbt sä;nka temperaturen i bå;de kyl- och frysdelen, perfekt fö;r att snabbt kyla ner nyligen inkö;pta varor. Funktionen har ä;ven en automatisk å;terstä;llning, vilket sparar energi och behå;ller en optimal temperatur.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024