Sidan innehåller annonslänkar

Siemens KG36EAICA

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kyl/frys KG36EAWCA Siemens Siemens KG36EAICA ä;r en kombinerad kyl/frys som erbjuder smart och praktisk fö;rvaring fö;r dina livsmedel samtidigt som den hjä;lper till att fö;rlä;nga deras hå;llbarhet. hyperFresh med reglerbar 0°C zon Denna kyl/frys har en hyperFresh-lå;da som lå;ter dig reglera fuktigheten i lå;dan.

Det gö;r att frukt, grö;nsaker, kö;tt och fisk hå;ller sig frä;scha upp till två; gå;nger lä;ngre. Maten fö;rblir fä;rsk och smakrik lä;ngre.

LowFrost-teknikDen hä;r tekniken minskar isbildningen i frysen och gö;r avfrostningen betydligt snabbare ä;n konventionella system. Du sparar tid och energi samtidigt som du hå;ller din apparat i gott skick.

Glashyllor med utdragsfunktionGlashyllorna i kylskå;pet kan dras ut till hä;lften med hjä;lp av profilskenor. Det ger dig en bä;ttre ö;verblick ö;ver dina livsmedel och gö;r det lä;ttare att nå; det som finns lä;ngst bak i hyllorna.Glasskivorna, utan ram, ä;r har tillverkade av hö;gkvalitativt och robust glas.Om nå;got spills rinner det inte ner till det andra hyllplanen.

BigBoxFryslå;dan BigBox ä;r extra stor och perfekt fö;r att lagra stö;rre eller skrymmande livsmedel som en hel lammstek eller flera pizzor. FreshSense-sensorerSmarta sensorer ö;vervakar och justerar temperaturen i kylen fö;r att hå;lla den konstant, ä;ven om du ö;ppnar dö;rren frekvent.

Det hjä;lper till att hå;lla maten frä;sch lä;ngre. SuperCoolingMed SuperCooling-knappen kan du snabbt sä;nka temperaturen i kylskå;pet nä;r du lä;gger in varmare matvaror.

Det hjä;lper till att undvika att temperaturen stiger och att maten vä;rms upp. Multi Alarm-systemKyl/frysen har ett Multi Alarm-system som visuellt och akustiskt meddelar dig om temperaturen stiger, till exempel om dö;rren ä;r ö;ppen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Frys från andra varumärken

Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Samsung RS6HA8891B1/EF

Frys från Samsung

Missa inga bra priser på Frys från Samsung.
Electrolux O300W

Frys från Electrolux

Se produkter inom Frys från Electrolux.
LG GBB62PZGGN

Frys från LG

Utforska allt inom Frys från LG.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024