Produktinformation

Kyl/frys KG49NXXDF Siemens KG49NXXDF frå;n Siemens ä;r en imponerande kombinerad kyl/frys som inte bara ä;r snygg i sitt Black Steel-utfö;rande (antracitfä;rgat rostfritt stå;l), utan också; rymlig och funktionell. Med sina generö;sa dimensioner och en bredd på; hela 70 cm ger den dig gott om utrymme att lagra en mä;ngd olika livsmedel.

KG49NXXDFä;r helt enkelt den perfekta kombinationen av rymlighet, smart teknik och snygg design. Fö;rvara dina livsmedel på; bä;sta sä;tt och njut av en vä;lorganiserad kyl/frys som gö;r din vardag enklare.

Snygg designDö;rrarna har integrerade vertikala handtag som inte bara ä;r praktiska utan också; bidrar till den moderna och minimalistiska designen. HyperFresh-lå;da fö;r lä;ngre hå;llbarhetDen hä;r kyl/frysen har en hyperFresh-lå;da som inte bara ger extra utrymme utan också; en reglerbar luftfuktighet.

Det innebä;r att dina frukt och grö;nsaker hå;ller sig frä;scha lä;ngre och behå;ller sin naturliga smak och krispighet. Dessutom finns ett separat fack med kalluftsfö;rsö;rjning fö;r kö;tt och fisk, vilket sä;kerstä;ller att de hå;ller sig i toppskick lä;ngre.

noFrost-teknik - slipp is och avfrostningGlö;m besvä;ret med att frosta av din frys. Siemens noFrost-teknik tar bort fukt och hå;ller luften torr, vilket fö;rhindrar frostbildning på; innervä;ggarna och matvarorna.

En isfri frys fungerar också; mer energieffektivt och sparar dig tid och energi.Frysdelen har tre lå;dor. Jä;mn kylning med multiAirflowMed den hö;gglansiga bakre vä;ggen och multiAirflow-systemet få;r du en jä;mn cirkulation av luft i kyldelen.

Det betyder att temperaturen ä;r konstant på; alla platser och att maten kyls snabbt nä;r du lä;gger in den. Dina livsmedel hå;ller sig frä;scha lä;ngre, oavsett var de placeras i skå;pet.Kyldelen har fem hyllor, varav tre ä;r flyttbara.

Dä;r finns också; fyra dö;rrfack. Alla glashyllor ä;r gjorda av extra starkt, lä;ttskö;tt sä;kerhetsglas.

Om nå;got spills rinner det inte ner till hyllplanet under. SuperCooling-funktion fö;r snabb temperatursä;nkningNä;r du behö;ver sä;nka temperaturen snabbt i kylskå;pet, kan du anvä;nda superCooling-funktionen.

Den sä;nker temperaturen till 2 °C på; ett ö;gonblick och fö;rhindrar att varmare matvaror hö;jer temperaturen i skå;pet och riskerar att på;verka andra livsmedel. Praktisk flaskfö;rvaring med bottleRackFö;r att hå;lla dina flaskor och burkar sä;kra och ordentligt organiserade har Siemens integrerat en bottleRack i kylskå;pet.

Denna smarta fö;rvaringslö;sning passar bå;de stora och små; flaskor och fö;rhindrar dem frå;n att skramla runt i kylen. Dina favoritdrycker ä;r alltid inom rä;ckhå;ll och i bä;sta skick.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024