Produktinformation

Kylskå;p KI81RNSE0 Siemens Med Siemens KI81RNSE0 få;r du en rymlig integrerad kyl som passar perfekt in i ditt moderna kö;k. Smä;lter sö;mlö;st in i ditt kö;k Med sin helintegrering blir KI81RNSE0en naturlig del av din kö;ksinredning.

Genom att montera en snickerilucka i samma design som dina ö;vriga skå;pluckor kommer kylskå;pet att smä;lta in i din kö;ksmiljö;. Snickerilucka ombesö;rjer du sjä;lv och den monteras med glidskena.Dö;rren ä;r hö;gerhä;ngd och gå;r att hä;nga om.

Automatisk avfrostningTack vare den automatiska avfrostningsfunktionen kan du sä;ga hejdå; till isbildning. Extra snabb nedkylningSuperCooling kyler snabbt nyligen instä;lld mat, vilket ä;ven skyddar redan kylda matvaror.

Perfekt nä;r du har handlat. Med automatisk å;terstä;llning av temperaturen behö;ver du inte oroa dig fö;r att det glö;ms bort.

Maten hå;ller sig garanterat frä;sch lä;ngreVarierande yttertemperatur och ett frekvent ö;ppnande av kylskå;psdö;rren resulterar i temperaturfö;rä;ndringar inuti kylen. De smarta sensorerna i freshSense reglerar kylan så; fort de kä;nner av temperaturfö;rä;ndringen i kylen.

En kyl som ser till ditt bä;sta Glö;m inte stä;nga dö;rren! Med det akustiska dö;rrlarmet ser kylskå;pet till att alltid på;minna dig ifall du glö;mmer Praktisk fö;rvaring med MultiBoxFö;rvara dina grö;nsaker och frukter på; det mest optimala sä;ttet med de genomskinliga XXL-lå;dorna med rä;fflad botten.

Allt med tanke på; att bevara smak och frä;schö;r. LED-belysningLED-belysningen ger en jä;mn invä;ndig belysning som inte blä;ndar. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024