Sidan innehåller annonslänkar

Siemens KI81RVFE0

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Integrerat kylskå;p KI81RVFE0 Siemens Med det integrerade kylskå;pet Siemens iQ300 KI81RVFE0 få;r ditt kö;k en lö;sning som kombinerar stil med funktionalitet. Du bygger in denna kyl bakom en snickerilucka i stil med resten av ditt kö;k.

Snickeriluckan ombesö;rjer du sjä;lv och den monteras med door on door-installation. Dö;rren ä;r hö;gerhä;ngd och kan hä;ngas om.

Tydlig ö;verblick och belysningVarje gå;ng du ö;ppnar ditt Siemens iQ300 KI81RVFE0 mö;ts du av en klar och jä;mn LED-belysning. Detta gö;r det enkelt att se allt i kylskå;pet utan att behö;va leta.

Tack vare smart design och placering av lamporna, minskar inte heller ljusstyrkan ä;ven om kylskå;pet ä;r fullt. Innovativ nedkylningFyll på; med nya matvaror i ditt kylskå;p utan att oroa dig fö;r att på;verka de redan befintliga.

Med superCooling-funktionen kan du snabbt sä;nka temperaturen, vilket gö;r att dina inkö;p blir snabbt nedkylda samtidigt som resten av innehå;llet hå;lls perfekt frä;scht. Fö;rvaring med omtankeSiemens iQ300 KI81RVFE0 ä;r utrustat med en bottleRack fö;r optimal fö;rvaring av dina flaskor.

Nu kan du enkelt fö;rvara bå;de stora och små; flaskor och burkar utan risk fö;r att de rö;r sig eller skramlar, vilket sä;kerstä;ller att dina drycker ä;r sä;kert och praktiskt fö;rvarade. Hå;llbarhet och renlighetKylskå;pets safetyGlass-hyllor ä;r tillverkade av extra starkt sä;kerhetsglas som inte bara tå;l vardagens på;frestningar utan också; ä;r enkla att rengö;ra.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Frys från andra varumärken

Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Samsung RS6HA8891B1/EF

Frys från Samsung

Missa inga bra priser på Frys från Samsung.
Electrolux O300W

Frys från Electrolux

Se produkter inom Frys från Electrolux.
LG GBB62PZGGN

Frys från LG

Utforska allt inom Frys från LG.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024