Produktinformation

Kyl/frys KI86NNSE0 Siemens SiemensiQ100 KI86NNSE0 ä;r en helintegrerad kyl/frys som erbjuder bå;de stil och funktionalitet. Den har må;nga finesser och en generö;s kapacitet.Med en kylkapacitet på; 184 liter och en fryskapacitet på; 76 liter sä;kerstä;ller den att du har gott om utrymme fö;r alla dina livsmedel.

Designad fö;r att passa ditt kö;k perfektKI86NNSE0 ä;r designad fö;r att smä;lta sö;mlö;st in i ditt kö;k, med snickeriluckor som du sjä;lv tillhandahå;ller. Det skaparen enhetlig och elegant look i ditt kö;k.

Luckorna monteras med glidskenor. Automatisk avfrostningGlö;m besvä;ret med avfrostning tack vare noFrost-teknologin, som tar hand om avfrostningen automatiskt.

Hå;ller jä;mn temperaturautoAirflow ger en jä;mn kylning som hå;ller maten fä;rsk lä;ngre. Grö;nsakslå;daFrukt och grö;nsaker hå;ller sig frä;scha och behå;ller sin spä;nst tack vare grö;nsakslå;dan freshBox med rä;fflad botten.

SnabbinfrysningFrys in dina livsmedel snabbt och effektivt med superFreeze-funktionen, som garanterar snabb frysning nä;r det behö;vs. BelysningStark och jä;mn LED-belysning gö;r det enkelt att se vad som finns i kylskå;pet.

Hyllor av sä;kerhetsglas Alla hyllor ä;r av starkt sä;kerhetsglas och ä;r lä;tta att rengö;ra. Anpassningsbar dö;rrhä;ngningMed mö;jligheten att hä;nga om dö;rrarna frå;n hö;ger till vä;nster, kan kyl/frysen anpassas efter ditt kö;ks unika planering.

Frys från andra varumärken

Upp till 4% rabatt
Electrolux ENT3LE31W5

Frys från Electrolux

Utforska allt inom Frys från Electrolux.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
LG GFT41PZGSZ

Frys från LG

Här har vi samlat Frys från LG.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024