Produktinformation

Lägg till en sista finish till ditt retrohem med iögonfallande och färgglada Smeg 50 s Style enkeldörrskylskåp. Den har kapacitet på 114 l, en grönsakslåda och 2 flyttbara glashyllor vilket enkelt rymmer dina matvaror medan den tysta driften inte stör dig eller dina gäster.

Design Återuppliva 1950-talets stil och elegans med detta vintagekylskåp. Dess klassiska mjuka linjer och skarpa vitfärg skänker en charmig atmosfär åt varje retrokök.

Kylskåp Kylskåpets kapacitet på 114 l tillsammans med 2 justerbara glashyllor och 1 grönsakslåda ger dig tillräckligt med utrymme för all din mat. Frys Med 13 l volyms frys får du plats med alla dina frysta godsaker.

Tyst drift Tack vare en tyst 37 dB drift blir du inte störd av kylen. Justerbar termostat Du kan enkelt styra temperaturen i kylen med den bekväma mekaniska termostaten.

LED-lampa Kylskåpet är utrustat med en inre LED-lampa, så du alltid kan hitta vad du letar efter. Jämfört med andra ljuskällor är LED-lampor mer energieffektiva och har längre livslängd. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024