Produktinformation

Smeg frys S8F174DNE passar utmärkt tillsammans med ditt Smeg-kylskåp. Du kan förvara alla dina frysvaror i det stora utrymmet på 204 liter och tack vare NoFrost-teknologin håller sig din mat färsk längre.

Design Frysen har en tidlös design som ger charm till ditt kök. Den passar även utmärkt tillsammans med andra enheter från Smeg.

Fack Frysen har en volym på 204 liter som rymmer alla dina livsmedel. Den har fem lådor och två hyllor med klaffar, bland vilka du också hittar ett snabbt frysfack.

No Frost-teknologi Tack vare NoFrost-teknologin behöver du inte oroa dig för isbildning inuti frysen. Skärm Frysen är utrustad med en LED-pekskärm som ger dig en snabb översikt över dina aktuella inställningar.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024