Sidan innehåller annonslänkar

Smeg kyl/frys C8174DN2E (Vit)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

No-Frost No-Frost-systemet förhindrar bildning av is (i frysen) och frost (i kylen). Följaktligen är periodiska avfrostningsoperationer inte längre nödvändiga.

Dessutom förvaras maten mer korrekt och bibehåller sin konsistens, smak och smak samtidigt som förpackningarna inte fastnar i varandra eller på väggarna, speciellt i frysfacket. Automatisk avfrostning alla kylskåpsmodeller är utrustade med automatisk avfrostning i kyldelen.

LCD-display för att optimera prestanda och förenkla användningen av apparaten så mycket som möjligt, är vissa tvättmaskiner och vissa kylskåp utrustade med en LCD-display som låter dig se produktens driftstatus. Intern LED-belysning intern LED-belysning garanterar energibesparingar och ger samtidigt ett atmosfärsljus.

Ventilerat kallventilationssystem som gör att luften konstant och homogent sprids in i kylskåpet. Semesterfunktion denna funktion är särskilt användbar vid långvarig frånvaro från hemmet, den låter dig avaktivera driften av kyldelen och hålla bara frysen igång.

Snabbfrysning snabbfrysningsfunktionen gör att du kan frysa in stora mängder färsk mat på mycket kort tid. Genom att aktivera den några timmar tidigare sänker frysen temperaturen och återställer automatiskt normal drift efter några timmar.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Frys från andra varumärken

Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Samsung RS6HA8891B1/EF

Frys från Samsung

Missa inga bra priser på Frys från Samsung.
Electrolux O300W

Frys från Electrolux

Se produkter inom Frys från Electrolux.
LG GBB62PZGGN

Frys från LG

Utforska allt inom Frys från LG.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024