Produktinformation

Kyl/frys W5 921C OX Whirlpool W5 921C OX ä;r en kombinerad kyl och frys frå;n Whirlpool. Den ä;r rymlig, med 260 liters volym i kyldelen och 111 liter i frysdelen, och passar bra till familjehushå;llet.

6TH SENSE technology6TH SENSE sensorteknik hå;ller temperaturen på; en konstant nivå; hela tiden. Vid strö;mavbrott, nä;r dö;rren varit ö;ppen eller nä;r du placerat ny mat i det kä;nner sensorerna av det och å;terstä;ller snabbt temperaturen till en optimal nivå;.

Resultatet blir energieffektiv kylfö;rvaring som hå;ller maten frä;sch lä;ngre. TemperaturlarmKyl/frysen ä;r utformad fö;r att du ska slippa oroa dig.

Temperaturlarmsfunktionen varnar dig om temperaturen stiger inne i skå;pet och hjä;lper dig att undvika att maten fö;rstö;rs. Fresh BoxBevarar dina frukter och grö;nsaker under perfekta fö;rhå;llanden.

Kylflä;ktDen hä;r Whirlpool kyl/frysen har en effektiv kylflä;kt som fö;rdelar den kylda luften jä;mnt i hela kylutrymmet. EnergibesparandeKyl/frysen har snabb temperaturå;terstä;llning med kylteknik som snabbt och energieffektivt å;terstä;ller temperaturen vid behov.

Lä;tt att installeraDennaWhirlpoolkyl/frysä;r designad fö;r att kunna placeras direkt vid en vä;gg eller ett skå;p, utan nå;gra problem att ö;ppna dö;rren helt och dra ut frys- och grö;nsakslå;dor. Detta tack vare en tunn dö;rrdesign med speciellt konstruerade gå;ngjä;rn. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024