Sidan innehåller annonslänkar

Andersen - A-Shelf Hylla 52x9x46 cm Natur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

A-Shelf representerar en modern twist på den klassiska A-hyllan och erbjuder en plattform för att visa upp familjeminnen med en personlig touch till interiören. Flexibiliteten i A-Shelf tillåter montering i olika riktningar, vilket stimulerar innovation och kreativitet inom heminredning.

Genom att kombinera flera A-Shelf-hyllor kan du skapa en unik vägg med både förvaring och dekorativa inslag.Tillverkad av massiv ask och behandlad med en färgad olja, ger A-Shelf en modern och kontrasterande karaktär till rummet med dess vackra mörka nyans. Den rökta ytan avslöjar träets naturliga ådringar och skapar ett vackert spel på hyllan.

A-Shelf är också utrustad med diskreta nyckelhålsbeslag på baksidan för stabil och osynlig upphängning.Andersen, med sin tro på nyfikenhet, innovation och talang, designar passionerat interiörer för det moderna hemmet. Med över 100 års erfarenhet har Andersen utvecklat produkter med en unik skandinavisk karaktär och internationell dragningskraft.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024