Bodum - Kenya Kaffepress 8 koppar 1 L Förkromad

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

BODUMs Kenya Kaffepress 1 L för 8 koppar är ett legendariskt pressbryggningssystem som är känt bland kaffekännare för att ge en läcker, kraftfull smak och rik arom till ditt kaffe. Med en modern touch uppdaterar vår Kenya pressobryggare denna klassiska funktionalitet och ger en stilren look till din kaffebryggning.Precis som alla våra pressobryggare har Kenya en kanna av lätt borosilikatglas och återanvändbart filter och kolv av rostfritt stål, vilket säkerställer att ditt kaffe får samma goda smak varje gång.

Du kan välja bland olika stilar som passar din köksdesign, från enkel och rak plast till en iögonfallande design i plast eller en klassisk stomme i förkromat rostfritt stål.Oavsett stil erbjuder Kenya pressobryggaren en miljövänlig metod för kaffepressning som garanterar att du får ut hela smaken och aromen från dina favoritkaffebönor.Här är några av dess funktioner och fördelar- Ikonisk pressobryggare som framhäver hela smaken och aromen i din kaffe.- Kannan är tillverkad av fläck- och värmebeständigt borosilikatglas som inte påverkar kaffets naturliga smak.- Finns i olika stilar för att passa in i din köksdesign, inklusive rak plastkropp, böjd plast och en stomme i förkromat rostfritt stål.- Kolv och filter i rostfritt stål förhindrar kaffesump från att följa med när du häller upp kaffet.- Miljövänligare än många andra kaffebryggmetoder då den inte kräver användning av kaffefilter eller plastkapslar.Så här använder du den1. Placera Kenya på en plan yta, håll stadigt i handtaget och dra upp kolven ur kannan.2.

Tillsätt en toppad tesked eller en BODUM-måttsked med grovmalet kaffe per kopp (0,12 L vatten).3. Häll varmt vatten i kannan (cirka 92-96 °C), men se till att lämna minst 2,5 cm fritt utrymme till toppen och rör om med en plast- eller träsked.4.

Placera kolven ovanpå kannan och vrid locket så att pipen är stängd för att behålla värmen.5. Låt stå i fyra minuter och tryck sedan långsamt ned kolven.

Kaffepressar från andra varumärken

WMF - Kult Kaffepress 1L

Kaffepressar från WMF

Se produkter inom Kaffepressar från WMF.
Fellow - Clara Fransk Kaffepress 0,7 L

Kaffepressar från Fellow

Visa produkter inom Kaffepressar från Fellow.
Bodum - Kenya Kaffepress 8 koppar 1 L Förkromad

Kaffepressar från Bodum

Här har vi samlat Kaffepressar från Bodum.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024