Produktinformation

Smeg 50 s Style kyl/frys skänker 50-talets glamour åt ditt kök. Bortsett från vintagedesignen har den en generös volym och tack vare multiflow kommer dina livsmedel dessutom att vara fräscha längre.

Design Fånga de charmiga 50-talsvibbarna i ditt kök med vintagedesign och lekfulla pastellfärger. Kylskåp Kylskåpet har en volym på 222 l volym så du får enkelt plats med alla dina matvaror.

Inuti finns tre glashyllor och en grönsakslåda. LED-belysning Detta skåpär utrustad med LED-belysning Jämfört med halogenljus har LED-lampor en längre livslängd och är mer energieffektiva.

Frys Om du vill fylla på med exempelvis glass till din filmkväll uppskattar du säkert frysvolymen på 72 l. Multiflow Hela apparaten kyls jämnt för att se till att alla livsmedel har rätt temperaturer för att hålla dem fräscha så länge som möjligt.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024