Produktinformation

Med Smeg 50 s Style kylskåp/frys kombiskåp FAB50LCR5 kan du addera stil och färg till ditt kök, samtidigt som du kan njuta av alla de teknologier du önskar från ett modernt kombiskåp. Det har justerbara hyllor, en låda för frukt och grönt, NoFrost-system och MultiAirFlow-kylning som tar väl hand om både färska och frysta matvaror.

Denna modell har en vänsterhängd dörr. Retrodesign Detta kombiskåp är tillverkat i Smegs signaturdesign med retrostil.

Det är elegant och stilrent och kommer att ge ditt kök ett trendigt utseende inspirerat av 1950-talet, samtidigt som du får nutidens praktiska tekniker. Kylskåp Kylskåpet har en rymlig interiör på 400 liter, så att du får plats med all din favoritmat.

Fack för frukt och grönsaker Håll frukt och grönsaker färska och välsmakande längre med det speciella facket i kylskåpet. Frys Frysdelen har en volym på 123 liter, 2 lådor och ett fack med klaffar.

NoFrost Frysen har NoFrost-teknologi som förhindrar isbildning på enhetens insida och på dina frysvaror. MultiAirFlow-kylning Detta system förbättrar luftcirkulationen, reglerar temperatur- och luftfuktighetsnivåer och eliminerar kondensbildning, så att din mat håller sig fräschare längre.

Justerbara glashyllor Tack vare de 3 justerbara glashyllorna inuti kylskåpet får du även plats med stora matvaror. LED-belysning En smart LED-belysning ger dig bra översikt i hela kylskåpet, så att du enkelt hittar den matvara du söker. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024