Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda K3285HE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p K3285HE Cylinda Rymlig kylK3285HE ä;r en generö;s kyl frå;n Cylinda på; 390 liter. Kylskå;pet har ett stabilt metallhandtag och stora rymliga hyllplan, samt en flaskhylla med rum fö;r stö;rre flaskor.

Sjä;lvavfrostandeKylskå;pet har automatisk avfrostning så; att du ska slippa tä;nka på; det. Jä;mn kylaDual flow-tekniken sprider kylan jä;mnt och ger rä;tt luftfuktighet i hela skå;pet.

Grö;nsakslå;daKylskå;pet har en speciellt anpassad lå;da fö;r kä;nsligare livsmedel, som exempelvis grö;nsaker. Dä;r har du mö;jlighet att med ett vred reglera luftfuktigheten till den optimala.

KallzonDet finns en speciellt anpassad kallare lå;da fö;r fisk- och kö;ttfö;rvaring. LED-belysningSkå;pet har LED-belysning fö;r riktigt bra ljussä;ttning.

Kylskåp från andra varumärken

Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Utforska allt inom Kylskåp från Cylinda.
Bosch KSV36NWEQ

Kylskåp från Bosch

Missa inga bra priser på Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Missa inga bra priser på Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR6100U

Kylskåp från Husqvarna

Visa produkter inom Kylskåp från Husqvarna.
Smeg kylskåp S8L1721F (vit)

Kylskåp från Smeg

Här har vi samlat Kylskåp från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024