Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda K3485NEHE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p K3485NEHE Cylinda Kylskå;petK3485NEHE frå;n Cylindaä;r en effektiv och på;litlig partner fö;r att bevara matens fä;rskhet och smak. Kylen ä;r 186 cm hö;g, rymmer 390 liter och har ett stabilt metallhandtag på; den omhä;ngningsbara hö;gerhä;ngda dö;rren.

Bekvä;mlighet med multidisplayCylinda K3485NEHE har en bekvä;m multidisplay som inte bara ger dig snabb tillgå;ng till alla instä;llningar, utan också; ger en klar ö;verblick ö;ver kylens olika funktioner,till exempel den instä;llda temperaturen. Dual Flow sprider kylan jä;mntDual flow-tekniken sprider kylan jä;mnt och ger rä;tt luftfuktighet i hela skå;pet.

Den hä;r tekniken sä;kerstä;ller att alla dina livsmedel behå;ller sin frä;schhet och sitt nä;ringsvä;rde lä;ngre. Specialdesignade fö;rvaringslö;sningarKylskå;pet har en sä;rskild grö;nsakslå;da med justerbar luftfuktighet via vred, samt en dedikerad kallzon fö;r sä;ker och hygienisk fö;rvaring av kö;tt och fisk.

Rymliga hyllplanKylen har stora rymliga hyllplan, varav en flexhylla, fö;r mö;jlighet att stä;lla in livsmedel i olika storlekar. Det finns också; en flaskhylla som ä;ven passar fö;r nå;got stö;rre flaskor.

Kylskåp från andra varumärken

LG GLT51PZGSZ

Kylskåp från LG

Visa produkter inom Kylskåp från LG.
Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Utforska allt inom Kylskåp från Cylinda.
Miele 11949440

Kylskåp från Miele

Här har vi samlat Kylskåp från Miele.
Bosch KSV36NWEQ

Kylskåp från Bosch

Missa inga bra priser på Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Missa inga bra priser på Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR6100U

Kylskåp från Husqvarna

Visa produkter inom Kylskåp från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024