Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda K3485XRFHE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p K3485XRFHE Cylinda Med Cylindas kylskå;p K3485XRFHE kan du enkelt hå;lla koll på; din mat samtidigt som den hå;lls frä;sch och kyld på; ett effektivt sä;tt. Kylen har en utvä;ndig multidisplay och fö;rstä;rkt LED-belysning inuti.

Rymmer allt du behö;verMed en volym på; 390 liter har du gott om utrymme fö;r all din mat och dryck, frå;n grö;nsaker och mejeriprodukter till kö;tt och fisk. Optimal fö;rvaringKylskå;pet har stora och rymliga hyllplan som ger dig gott om utrymme fö;r att fö;rvara maten på; ett ö;verskå;dligt sä;tt.

Dessutom har det en specialanpassad lå;da fö;r grö;nsaker som hå;ller dem frä;scha lä;ngre, samt en lå;da fö;r fisk och kö;tt. Grö;nsakslå;dan har ett vred fö;r att reglera fuktigheten.

Flexibel designMed en flexhylla som ä;r hopfä;llbar kan du enkelt anpassa utrymmet efter dina behov och få; plats med hö;ga flaskor och annat som tar upp mer utrymme. Kylskå;psdö;rren, med stabilt metallhandtag, ä;r hö;gerhä;ngd men kan hä;ngas om så; att den passar din kö;ksdesign.

Jä;mn kylaDual Flow-teknologin sprider kylan jä;mnt i hela kylskå;pet, vilket ger rä;tt luftfuktighet och hå;ller maten frä;sch lä;ngre. Praktiskt larmOm temperaturen i kylskå;pet blir fö;r hö;g så; få;r du notis frå;n kylen, så; att du enkelt kan vidta å;tgä;rder fö;r att hå;lla maten frä;sch. .

Kylskåp från andra varumärken

LG GLT51PZGSZ

Kylskåp från LG

Visa produkter inom Kylskåp från LG.
Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Utforska allt inom Kylskåp från Cylinda.
Miele 11949440

Kylskåp från Miele

Här har vi samlat Kylskåp från Miele.
Bosch KSV36NWEQ

Kylskåp från Bosch

Missa inga bra priser på Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Missa inga bra priser på Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR6100U

Kylskåp från Husqvarna

Visa produkter inom Kylskåp från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024