Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda K9185NEHE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p K9185NEHE Cylinda Cylinda K9185NEHE ä;r kylskå;pet fö;r dig som gillar praktiska funktioner tillsammans med sober design. Med modern industrikä;nsla ger insidan en kä;nsla av vardagslyx.

Kylen har anpassningsbara funktioner som flexibel hylla i dö;rr, flyttbara glashyllor samt hopfä;llbar glashylla. DisplayKylskå;pet har en digital display på; utsidan.

På; kontrollpanelen kan du ä;ndra kyltemperaturen och ä;ven aktivera superkylning och ekonomilä;ge. Panelen har barnlå;s.

SuperkylningFö;r att kyla stora mä;ngder mat och kyla mat snabbt kan du anvä;nda superkylningsfunktionen. FlaskhyllaFlaskhyllan ä;r generö;st tilltagen att passa ä;ven de stö;rre och bredare flaskorna.

Rä;tt fuktighet fö;r frukt och grö;nsakerGrö;nsakslå;dan har ett smidigt vred fö;r att reglera fuktigheten. BelysningKylen har en mycket effektiv LED-belysning som bå;de ä;r energisnå;l och lyser upp vä;l.

Kylskåp från andra varumärken

Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Utforska allt inom Kylskåp från Cylinda.
Bosch KSV36NWEQ

Kylskåp från Bosch

Missa inga bra priser på Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Missa inga bra priser på Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR6100U

Kylskåp från Husqvarna

Visa produkter inom Kylskåp från Husqvarna.
Smeg kylskåp S8L1721F (vit)

Kylskåp från Smeg

Här har vi samlat Kylskåp från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024