Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda K9185XRFHE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p K9185XRFHE Cylinda Cylinda K9185XRFHE - modern teknik mö;ter tidlö;s design i ett prisvä;rt rostfritt kylskå;p. Digital kontroll och optimal temperaturKylskå;p Cylinda K9185XRFHE ä;r inte bara en apparat, det ä;r hjä;rtat i ditt kö;k.

Med en digital display på; utsidan, har du alltid koll på; dina instä;llningar, vilket gö;r det enkelt att justera och hå;lla dina livsmedel vid perfekt temperatur. Flexibel fö;rvaring fö;r alla dina behovTack vare justerbara hyllor i dö;rren, flyttbara glashyllor och en hopfä;llbar glashylla kan du anpassa kylskå;pets inre fö;r att passa dina behov.

Oavsett om du fö;rbereder en fest eller bara fyller upp med veckans matvaror, finns det en plats fö;r allt.Flaskhyllan passar ä;ven de stö;rre och bredare flaskorna. Hå;ll dina grö;nsaker fä;rska lä;ngreMed den unika grö;nsakslå;dan, komplett med ett vred fö;r att reglera fuktigheten, kommer dina grö;nsaker att hå;llas fä;rska och krispiga mycket lä;ngre.

Glö;m bort vissna salladsblad och mjuka tomater; med Cylinda K9185XRFHE ä;r dina grö;nsaker alltid i toppskick. Lä;ttplacerat Med hjul i bakkant och justerbara fö;tter ä;r detta kylskå;p otroligt enkelt att installera och flytta.

Dessutom, med en omhä;ngningsbar dö;rr, kan du vara sä;ker på; att det passar perfekt in i ditt kö;k. Energieffektivitet och tystnad i en elegant designTrots dess kraft och kapacitet ä;r kylskå;p Cylinda K9185XRFHE fö;rvå;nansvä;rt energieffektivt och tyst.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kylskåp från andra varumärken

LG GLT51PZGSZ

Kylskåp från LG

Visa produkter inom Kylskåp från LG.
Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Utforska allt inom Kylskåp från Cylinda.
Bosch KSV33NWEP

Kylskåp från Bosch

Missa inga bra priser på Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Missa inga bra priser på Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR2462X

Kylskåp från Husqvarna

Visa produkter inom Kylskåp från Husqvarna.
Siemens KS36VFWEP

Kylskåp från Siemens

Visa produkter inom Kylskåp från Siemens.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024