Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CKS3146V

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p CKS3146V Elvita Elvita CKS3146V – ditt enkla och effektiva kylskå;p fö;r ett prydligt och organiserat kö;k.Med Elvita CKS3146V få;r du en på;litlig och anvä;ndarvä;nlig kyl som erbjuder effektiv matfö;rvaring till ett fö;rmå;nligt pris. Ge ditt kö;k det kylskå;p det fö;rtjä;nar och njut av praktiskt utrymme och stilfull design med Elvita CKS3146V.

Vä;ndbar dö;rr fö;r flexibilitetI trå;nga kö;k kan utrymme vara en bristvara, men Elvita CKS3146V kylskå;pet har lö;sningen. Med sin vä;ndbara dö;rr kan du anpassa kylskå;pet efter din kö;kslayout och maximera utrymmet.

Oavsett om du behö;ver ö;ppna dö;rren å;t vä;nster eller hö;ger, ger denna flexibilitet dig friheten att optimera platsen i kö;ket. Lä;ttanvä;nd temperaturkontrollElvita CKS3146V har utformats med anvä;ndarvä;nlighet i å;tanke.

Med enkelheten i att justera temperaturen kan du enkelt anpassa kylskå;pets instä;llningar fö;r att passa dina behov. Oavsett om du vill hå;lla dina drycker extra kalla, kö;ttet fä;rskt eller grö;nsakerna krispiga, ä;r det hä;r kylskå;pet en på;litlig partner i ditt kö;k.

Generö;s kapacitetMed en kapacitet på; 242 liter har kylen gott om plats fö;r att organisera och fö;rvara dina livsmedel enkelt. Med flera hyllor och en lå;da inuti har det en ö;verskå;dlig interiö;r som gö;r det enkelt att hå;lla koll på; dina livsmedel.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kylskåp från andra varumärken

LG GLT51PZGSZ

Kylskåp från LG

Visa produkter inom Kylskåp från LG.
Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Utforska allt inom Kylskåp från Cylinda.
Bosch KSV33NWEP

Kylskåp från Bosch

Missa inga bra priser på Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Missa inga bra priser på Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR2462X

Kylskåp från Husqvarna

Visa produkter inom Kylskåp från Husqvarna.
Siemens KS36VFWEP

Kylskåp från Siemens

Visa produkter inom Kylskåp från Siemens.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024