Sidan innehåller annonslänkar

Siemens extraKlasse KS36VGIDP

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p KS36VGIDP Siemens extraKlasse Upplev elegans och innovation med Siemens KS36VGIDP – den rostfria kylen som tar vä;l hand om dina kylvaror. Dö;rren ä;r hö;gerhä;ngd och kan hä;ngas om fö;r att passa in kylen på; bä;sta sä;tt i ditt kö;k.

Nä;r stil mö;ter funktionalitetSiemens KS36VGIDP ä;r inte bara en rostfri kyl, det ä;r en del av den framstå;ende iQ300-serien och en Siemens extraKlasse-produkt. Denna kyl har utformats bå;de med snygg design och fö;rstklassig funktionalitet.Med en hö;jd av 186 cm och en imponerande kapacitet på; 346 liter kommer detta kylskå;p att rymma allt frå;n vardagliga ingredienser till festfö;rberedelser.

Dina drycker fö;rtjä;nar det bä;staMed bottleCooler har Siemens tä;nkt på; allt. Hå;ll dina drycker svala och redo att avnjutas, precis nä;r du vill.

Frä;schö;r som vararhyperFresh-lå;dan med fuktighetsreglering ä;r hä;r fö;r att sä;kerstä;lla att dina frukter och grö;nsaker hå;ller sig frä;scha och nä;ringsrika lä;ngre. Upptä;ck skö;nheten inutiLED-belysningen inuti kylen ger inte bara en snygg touch, utan den starka och jä;mna belysningen gö;r det också; enkelt att ö;verblicka och hitta dina livsmedel.

Kylskåp från andra varumärken

Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Utforska allt inom Kylskåp från Cylinda.
Bosch KSV36NWEQ

Kylskåp från Bosch

Missa inga bra priser på Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Missa inga bra priser på Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR6100U

Kylskåp från Husqvarna

Visa produkter inom Kylskåp från Husqvarna.
Smeg kylskåp S8L1721F (vit)

Kylskåp från Smeg

Här har vi samlat Kylskåp från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024