Sidan innehåller annonslänkar

Smeg 50's Style minibar FAB5RCR5 (kräm)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lev livet som en filmstjärna från 1950-talet med Smeg 50 s Style minibar som är ett bra komplement till alla vintagedesignade hushåll. Den är utrustad med 34 l kapacitet för dryck, en inre LED-lampa och två glashyllor.

Design Det allra första dina dina gäster kommer att märka med denna minibar är dess fantastiska vintagedesign och ljusa pastellfärg. Den blir en juvel i alla rum som skänker 50-talscharm åt ditt hus.

Kapacitet Denna apparat har en kapacitet på 34 liter. Du kan sprida dina drycker på två glashyllor i minibaren, och även dra nytta av lagringsutrymmet i dörren med en flaskhylla och en balkonghylla.

Temperaturzon Minibaren har en temperaturzon. Tyst drift Med en ljudnivå på bara 40 dB fungerar denna minibar tyst och kommer inte att störa dina samtal.

LED-lampor Tack vare den inre LED-lampan hittar du snabbt det du letar efter. Jämfört med de vanliga lamporna är LED-lampor mer energieffektiva och har även längre livslängd. .

Kylskåp från andra varumärken

Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Utforska allt inom Kylskåp från Cylinda.
Bosch KSV36NWEQ

Kylskåp från Bosch

Missa inga bra priser på Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Missa inga bra priser på Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR6100U

Kylskåp från Husqvarna

Visa produkter inom Kylskåp från Husqvarna.
Smeg kylskåp S8L1721F (vit)

Kylskåp från Smeg

Här har vi samlat Kylskåp från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024