Byon - Calore Ljuslykta/Vas 20x24 cm Gul

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med ljushållaren Calore från By On skapar du mysstämning i höst och vinter. Ljusstaken har en yta med synliga små bubblor som ger den både karaktär och ett härligt sken när den är tänd.

Placera hållaren ensam i fönstret eller på bordet, eller tillsammans med andra ljushållare ur samma serie för en snygg helhet. Ljusstaken kan även användas som en liten vas eller kruka.

Se gärna också

Magnor - Vera Värmljuslykta 12x12 cm Koksgrå

Vera Värmljuslykta 12x12 cm från Magnor, formgiven av Halvor Bakke.

Vera liknar en diamant och är designad som en hyllning till Halvors stora kärlek och bästa vän - hunden Vera. Tillverkad i äkta kristall med handslipat fasettmönster. Formspråket är elegant med stram fasetterad inredning som ger en känsla av lyx. Vera är lika fina på egen hand som i grupp och skapar alltid en sofistikerad och stilren inredning.

Vera finns i flera storlekar att välja mellan, för värmeljus, storta värmeljus eller kronljus.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024