Produktinformation

Luftvä;rmepump Q Heat 5220 - E1 Canvac CanvacQ Heat 5220 ä;r en luftvä;rmepump som passar bra i må;nga hem. Den kan vä;rma och kyla rum som ä;r mellan 35 och 170 kvadratmeter stora.

Det betyder att den fungerar i bå;de små; och stora rum.Sammanfattat ä;r CanvacQ Heat 5220 tyst, energisnå;l och enkel att anvä;nda. Dessutom kan man styra den med sin mobil, vilket gö;r det lä;tt att ha koll på; hur den arbetar.

Tyst och tidseffektivCanvac Q Heat 5220s inomhusdel kan gå; mycket tyst med hjä;lp av Silence-funktionen.Dessutom har inomhusdelen energibesparande funktioner som ECO och Sleep och andra lå;gintensitetsinstä;llningar. Dessa hjä;lper dig att enkelt spara energi.

Inomhusdelen kan lå;ta mellan 21 och 59 decibel, beroende på; vilket lä;ge den ä;r instä;lld på;. Utomhusdelen lå;ter hö;gst 60 decibel.

Du kan också; stä;lla in en timer fö;r att anpassa pumpens drift efter dina behov, oavsett om du ä;r hemma eller inte. Automatisk anpassning fö;r temperatur och energibesparingIntelligent ö;ga-funktionen justerar automatiskt temperatur, intensitet och riktning på; luftflö;det.

Denna smarta funktion sparar ä;ven energi genom att anpassa sig efter aktivitetsnivå;n i rummet. Smart kontroll via mobilEn annan bra sak medQ Heat 5220 ä;r att man kan styra den med sin mobiltelefon.

Med en app kan man ä;ndra instä;llningar och kolla hur pumpen arbetar, ä;ven om man inte ä;r hemma. BraskaminfunktionDen hä;r luftvä;rmepumpen har en braskaminfunktion fö;r att vä;rma upp och cirkulera luften effektivt i rummet och den fungerar bra ihop med andra vä;rmekä;llor, t ex eldstä;der och kaminer.

Topprestanda i energieffektivitetQ Heat 5220ä;r också; vä;ldigt bra på; att spara energi. Den har hö;gsta betyg fö;r energieffektivitet, A+++/A+++.

Det innebä;r att den anvä;nder energi på; ett smart sä;tt bå;de nä;r den vä;rmer och nä;r den kyler. Anvä;ndarvä;nlig och sjä;lvstä;ndigLuftvä;rmepumpen ä;r lä;tt att anvä;nda.

Den kan starta om sig sjä;lv automatiskt om det blir strö;mavbrott. Den har också; en display dä;r man kan se information och gö;ra instä;llningar.

Uppvä;rmning och kylning Den kan vä;rma upp till 7,0 kW och kyla ner till 1,0 kW.Kyler ner till 17 °C och vä;rmer upp till 30 °C. Njut av frisk luft och anvä;ndbara funktionerUtomhusluftintaget och Fresh-funktionen ä;r avsedda fö;r att fö;rbä;ttra kvaliteten på; inomhusluften.

Luftvä;rmepumpen ä;r enkel att underhå;lla med de inbyggda Clean- och Defrost-funktionerna. Miljö;vä;nlig och vä;dersä;kerPumpen anvä;nder ett kö;ldmedium som heter R32.

Det ä;r bä;ttre fö;r miljö;n ä;n må;nga andra kö;ldmedier. Dessutom har utomhusdelen IPX4-skydd så; att den inte tar skada av vä;der och vind. .

Luftvärmepumpar från andra varumärken

Canvac 7220

Luftvärmepumpar från Canvac

Missa inga bra priser på Luftvärmepumpar från Canvac.
Daikin BRP069B45

Luftvärmepumpar från Daikin

Visa produkter inom Luftvärmepumpar från Daikin.
Fuji Electric Yukadan 09

Luftvärmepumpar från Fuji Electric

Se produkter inom Luftvärmepumpar från Fuji Electric.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024