Produktinformation

Luftvä;rmepumpQ Heat 7220 Canvac Canvac Q Heat 7220 ä;r en hö;gpresterande luftvä;rmepump som ä;r designad fö;r att tillgodose behoven i bå;de stora och små; utrymmen, med ett kapacitetsomfå;ng på; 40-200 m². Denna pump ä;r inte bara kraftfull utan också; må;ngsidig, vilket gö;r den perfekt fö;r att skapa en behaglig inomhusmiljö; oavsett å;rstid.

Braskaminfunktion och samarbete med andra vä;rmekä;llorDen hä;r luftvä;rmepumpen har en braskaminfunktion fö;r att vä;rma upp och cirkulera luften effektivt i rummet och den fungerar bra ihop med andra vä;rmekä;llor, till exempel eldstä;der och kaminer. Smart temperaturreglering fö;r energi och komfortCanvac Q Heat 7220 luftvä;rmepumpen har en smart funktion som kallas Intelligent Ö;ga.

Det betyder att pumpen kan kä;nna av hur det ä;r i rummet och sedan automatiskt justera saker som temperatur, hur starkt den blå;ser och å;t vilket hå;ll luften gå;r. Om det till exempel inte ä;r så; mycket aktivitet i rummet, kan pumpen sä;nka temperaturen lite fö;r att spara energi.

Det ä;r bra eftersom det hjä;lper till att inte anvä;nda mer energi ä;n nö;dvä;ndigt, vilket ä;r bra bå;de fö;r miljö;n och din plå;nbok. Energibesparande funktionerCanvac Q Heat 7220 luftvä;rmepumpen har smarta funktioner som hjä;lper till att spara energi.

En av dem ä;r ECO-funktionen. Den gö;r att pumpen anvä;nder mindre energi men hå;ller fortfarande en behaglig temperatur.

En annan ä;r Sleep-funktionen, som ä;r bra att anvä;nda på; natten. Den sä;nker energianvä;ndningen nä;r du sover men hå;ller ä;ndå; rummet skö;nt.

Det finns också; andra instä;llningar fö;r lå;g intensitet som hjä;lper till att minska energianvä;ndningen. Det bä;sta ä;r att dessa funktioner sparar energi utan att du behö;ver ge upp bekvä;mligheten.

WiFi och mobilapp fö;r enkel fjä;rrstyrningLuftvä;rmepumpen kan kopplas till WiFi som du anvä;nder hemma. Det bä;sta med detta ä;r att du kan styra pumpen med din mobiltelefon.

Genom att ladda ner en speciell app till din telefon kan du ä;ndra instä;llningar på; pumpen, som temperaturen, ä;ven nä;r du inte ä;r hemma. Det ä;r jä;ttebra om du till exempel vill att det ska vara varmt och skö;nt nä;r du kommer hem, eller om du vill spara energi nä;r ingen ä;r dä;r.

WiFi och mobilappen gö;r det alltså; lä;tt att styra och anpassa din vä;rmepump, var du ä;n ä;r. Anvä;ndarvä;nlig displayLuftvä;rmepumpen har en display som gö;r det lä;tt fö;r dig att se och fö;rstå; hur pumpen fungerar.

Du kan lä;tt lä;sa av temperaturen. Det gö;r också; att du enkelt kan ä;ndra instä;llningar på; pumpen, som hur varmt eller kallt du vill ha det.

Så;, displayen hjä;lper dig att kontrollera och anvä;nda din luftvä;rmepump på; ett enkelt sä;tt. Kyler och vä;rmerCanvac Q Heat 7220 luftvä;rmepumpen kan justera temperaturen i ditt hem på; ett bra sä;tt.

Den kan gö;ra luften kallare, ner till 16 °C, vilket ä;r skö;nt på; varma sommardagar. Och nä;r det ä;r kallt ute kan den vä;rma upp rummet till 30 °C.

Så; den hä;r pumpen ä;r bra bå;de fö;r kalla vinterdagar och varma sommardagar. Tyst driftCanvac Q Heat 7220 luftvä;rmepumpen ä;r tyst nä;r den arbetar.

Inomhus kan ljudet vara så; lå;gt som 20 dBA och inte hö;gre ä;n 59 dBA. Det ä;r ganska tyst, ungefä;r som ett lå;gt samtal.

Utomhus gö;r pumpen lite mer ljud, upp till 61 dB, men det ä;r fortfarande inte mycket. Det betyder att pumpen inte stö;r så; mycket, vare sig du ä;r inne eller ute.Inomhusenheten kan kö;ras tyst med Silence-funktionen, vilket ä;r idealiskt fö;r nattetid eller nä;r du behö;ver en tyst miljö;.

Njut av frisk luft och anvä;ndbara funktionerUtomhusluftintaget och Fresh-funktionen ä;r avsedda fö;r att fö;rbä;ttra kvaliteten på; inomhusluften. Luftvä;rmepumpen ä;r enkel att underhå;lla med de inbyggda Clean- och Defrost-funktionerna.

Miljö;vä;nlig och energisnå;lCanvac Q Heat 7220 anvä;nder nå;got som kallas R32 kö;ldmedium. Det hjä;lper till att kyla ner och vä;rma upp luften.

R32 ä;r bra fö;r miljö;n jä;mfö;rt med andra typer av kö;ldmedium. Dessutom ä;r den hä;r luftvä;rmepumpen mycket bra på; att spara energi.

Den har få;tt det hö;gsta betyget fö;r energieffektivitet, A+++/A+++. Det betyder att den anvä;nder mindre el fö;r att gö;ra sitt jobb, vilket ä;r bra bå;de fö;r miljö;n och fö;r din elrä;kning. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024