Sidan innehåller annonslänkar

Stiernholm - Trevare Fat 37 cm Brun

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stort fat med upphöjda kanter i akaciaträ med en diameter på 37 cm från Stiernholms Trevare-serie.Detta stora, robusta fat från Stiernhoms Trevare-kollektion är perfekt för både upplägg och servering, och är en utomordentlig kompanjon till dina kex och brödskivor och ger dem ett bekvämt hem som framhäver deras färger och får dem att se ännu läckrare ut. Fatet utgör en optimal trio tillsammans med uppläggningstallrikarna och serveringsbrädena från Trevare-serien och ihop blir de det ultimata ost- och charksetet för ett vackert upplägg som kommer att kittla smaklökarna och göra ostbrickan något att se fram emot under hela kvällen.

Fatet har tillverkats i oljebehandlat akaciaträ av högsta kvalité, och då trä är ett levande material har varje fat ett eget unikt utseende med både personliga färgskiftningar och mönster. Serveringsfatet mäter 37 cm i diameter och för rengöring rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024