Bistro - Bistro Bordsgrill Stål/Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bistro GreenPan Bistro Bordsgrill den mångsidiga bordsgrillen! Med sin innovativa design och avancerade funktioner ger denna elektriska grill dig möjligheten att laga fantastiska måltider på ett enkelt och effektivt sätt Med en imponerande 5-i-1 kapacitet fårdu oändliga möjligheter när det kommer till matlagning - från saftiga biffar och grillaade grönsaker till smarriga pannkakor och läckra sandwiches.

Den GreenPan Bistro bordsgrillen är utrustad med 6 förinställda program för enkel tillagning. Med bara en knapptryckning kan du laga fisk, biff, korv, bacon, kyckling eller hamburgare perfekt varje gång.

Dessutom erbjuder den en jämn uppvärmning av båda plattorna samtidigt, så att du får en säker tillagning utan hotspots. Den medföljande avtagbara och vändbara grill- och stekhällplattorna ger dig ännu fler möjligheter i köket.

Och med den keramiska non-stick beläggningen Thermolon Volt kan du laga mat utan att oroa dig för att maten fastnar. Med LED-skärm och smarta funktioner som avtagbar och diskmaskinssäker droppbricka, sladdförvaring och halkfria gummifötter, är denna bordsgrill både praktisk och användarvänlig. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024