Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda SIB7162KV

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis SIB7162KV Cylinda SIB7162KV ä;r en 60 cm bred spisi en stilren vit fä;rg frå;n det svenska varumä;rket Cylinda. Spisen har induktionshä;ll och varmluftsugn fö;r snabb och enkel matlagning.

Varmluftsugn med gott om funktioner och smidig å;ngrengö;ringVarmluftsugnen har en volym på; 77 liter och 11 olika funktioner fö;r att underlä;tta matlagningen.Bland varmluftsugnens funktioner hittar du till exempel bå;de intensivgrill och pizzafunktion samt mycket annat som ä;r bra om du tycker om att laga mat.Ugnen har också; å;ngrengö;ring som gö;r det lä;tt att hå;lla den ren och frä;sch. Ugnen ä;r utrustad med en 4-glas ugnslucka och extra flä;ktkylning fö;r en sval spisfront.

Effektiv induktionshä;ll med booster-funktion och restvä;rmeindikatorCylinda SIB7162KV har en induktionshä;ll med 4 vä;rmezoner med restvä;rmeindikator, vilket ä;r en anvä;ndbar funktion fö;r att indikera nä;r hä;llen fortfarande ä;r varm efter anvä;ndning. Samtliga zoner ä;r utrustade med en praktisk booster-funktion fö;r snabb uppvä;rmning, så; att du t ex kan koka upp vatten snabbt och effektivt.

Med zoner på; olika storlek kan du laga mat i en mä;ngd olika kastruller och stekpannor med olika form. Hä;llen ä;r också; enkel att rengö;ra.

Inkluderade tillbehö;rSpisen levereras med 1 emaljerad lå;ngpanna, 2 emaljerade bakplå;tar och 1 grillgaller.Dessa tillbehö;r ger dig mö;jlighet att laga olika typer av mat i ugnen, vilket gö;r spisen må;ngsidig och anvä;ndarvä;nlig. Emaljerade ytor gö;r också; att det ä;r lä;ttare att rengö;ra tillbehö;ren.

AnslutningCylinda SIB7162KV-spisen krä;ver 3 faser, nolla och jord fö;r att fungera korrekt. Anslutningskabeln på; 1,5 meter och Perilex-uttag medfö;ljer fö;r enkel installation.Ä;r du osä;ker angå;ende installationen bö;r du kontakta en certifierad elektriker fö;r att sä;kerstä;lla att installationen gö;rs korrekt och i enlighet med gä;llande standarder och fö;reskrifter. .

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CCS4640XN

Spisar från Elvita

Se vad Elvita har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024