Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux EKC6060BOW

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis medHighLight-Hä;ll och dubbelugn EKC6060BOW frå;n Electrolux ä;r en 60 cm bred spis med dubbla ugnar och glaskeramikhä;ll. Spisen ansluts till 400 V.

Hä;llenSpisens hä;ll ä;r en s k HighLight-hä;ll som har kortare tä;ndtid, lä;gre energifö;rbrukning och kortare uppkokningstid ä;n traditionella keramiska spishä;llar.Det kunde inte vara enklare att hå;lla hä;llen ren. Den har en helt slä;t och jä;mn yta så; att du kan rengö;ra i ett svep.

UgnarnaDen praktiska dubbelugnen ger en totalt kapacitet på; 112 liter. Den ö;vre ugnen rymmer 39 liter och den undre 73 liter.

Ugnen ä;r sä;rskilt utformad fö;r att du ska kunna laga flera rä;tter samtidigt. Den har flera anvä;ndbara funktioner som till exempel snabbgrill, grill, varmluft med fukt fö;r bakning, varmluft och pizzalä;ge.XXL-flä;kten gö;r att vä;rmen cirkulerar jä;mnt i ugnen, vilket ger samma resultat oavsett var maten har placerats.

Sval och sä;ker ugnsluckaUgnsluckorna har luckspä;rr och kylflä;kt som ser till att de ä;r svala och sä;kra fö;r ä;ven de minsta i hushå;llet. Tillbehö;rMed spisen få;r du en lå;ngpanna i emalj, två; emaljplå;tar och ett grillgaller i krom med upphö;jda kanter.XL-bakplå;ten rymmer mer så; att du kan baka eller laga fler av dina favoriter i kö;ket på; en gå;ng. .

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CIS5523VN

Spisar från Elvita

Utforska allt inom Spisar från Elvita.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Electrolux EKC6060BOW

Spisar från Electrolux

Visa produkter inom Spisar från Electrolux.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024