Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux EKS7011BOW-400V

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis EKS7011BOW-400V Electrolux Fö;rbered fantastiska må;ltider med Electrolux spis EKS7011BOW. Spisen har en gedigen gjutjä;rnshä;ll.

Ugnsfunktionerna inkluderar undervä;rme, traditionell bakning med fukt, konventionell matlagning, snabbgrill och grill.Spisen har en hä;ll med vred fö;r enkel hä;llkontroll samt en ugn med sval och barnsä;ker lucka. Ugnsglasen ä;r lä;ttrengjorda och spisen har ä;ven en kylflä;kt och ugnsventilation som sitter baktill på; hä;llen.

Lä;ttrengjord ugnKombinationen av ett lö;stagbart vä;rmeelement i taket och helt glas på; insidan gö;r det enklare att gö;ra en fullstä;ndig rengö;ring av ugnen. Laga mer på; samma gå;ngMer av det goda med Electrolux XL-bakplå;t! Fler smarriga muffins till eftermiddagskaffet, en saftig kö;ttlimpa nä;r vä;nnerna kommer på; besö;k

Stö;rre utrymme innebä;r mer av alla hä;rliga recept. Kylflä;ktKylflä;kten startar automatiskt nä;r ugnen sä;tts på; och kyler ner ugnsluckan, panelen mm samt de elektriska komponenterna i spisen.

Kylflä;kten få;r luft att passera under hä;llen, panelen och mellan ugnsglasen fö;r att sedan ventileras ut. På; så; sä;tt garanteras du alltid en sval ugnslucka.

Medfö;ljande tillbehö;r och praktisk lå;daGö;r kö;ket mer organiserat med denna Electrolux spis. Spisen har en stor lå;da som ger den ultimata lö;sningen fö;r att fö;rvara dina kö;ksredskap på; ett praktiskt sä;tt, samtidigt som de alltid ä;r nä;ra till hands nä;r du behö;ver dem.

Den hä;r lå;dan, som ä;r inbyggd under ugnen, har utformats med mjukt rundade hö;rn så; att det ska vara enkelt fö;r dig att rengö;ra all smuts och smulor som kan hamna på; insidan. Du kan fö;rslagsvis fö;rvara de medfö;ljande tillbehö;ren i lå;dan.

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CIS5523VN

Spisar från Elvita

Utforska allt inom Spisar från Elvita.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Electrolux EKC6060BOW

Spisar från Electrolux

Visa produkter inom Spisar från Electrolux.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024