Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CCS45405VN-E1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis CCS45405VN-E1 Elvita ElvitaCCS45405VN-E1 ä;r en 50 cm bred spis som kombinerar modern teknik med klassisk design och anvä;ndarvä;nlighet, allt till ett ö;verkomligt pris. Smidig och effektiv matlagningElvitaCCS45405VN-E1 ä;r inte bara snygg i vit fä;rg med glaskeramikhä;ll, den erbjuder också; snabbstartade HighLight-zoner som gö;r att du kan bö;rja laga mat snabbare och mer energieffektivt.

Baka pizza hemmaEn av ugnens praktiska funktioner ä;r Pizza Crisp-funktionen som hjä;lper dig att baka den perfekta pizzan.Pizzafunktionen anvä;nder hö;g temperatur fö;r att grä;dda pizzan på; mycket kort tid med saftig botten. Sä;kerhet i kö;ketSä;kerhet ä;r ingen slump nä;r det kommer till Elvita CCS45405VN-E1.

Hä;llen ä;r utrustad med en indikator fö;r restvä;rme, vilket ö;kar din sä;kerhet i kö;ket genom att indikera nä;r hä;llen fortfarande ä;r varm ä;ven efter anvä;ndning. Du kan anvä;nda restvä;rmen fö;r att hå;lla maten varm.

Men det stannar inte dä;r, spisen har ä;ven ett inbyggt barnlå;s på; ugnsluckan och en sval ugnslucka. Ugnsluckan kan hå;lla upp till 20 kg utan att spisen vä;lter.

Detta ger ett lager av trygghet som skyddar bå;de små; och stora frå;n potentiella faror i kö;ket. Enkel och ekologisk rengö;ringDen inbyggda WaterClean-å;ngrengö;ringsfunktionen gö;r att du enkelt kan rengö;ra ugnen utan behov av starka kemikalier.Ugnsluckan kan tas av vilket gö;r den enkel att rengö;ra.

Vreden på; spisen ä;r avtagbara och tå;l maskindisk. Justerbarhet och tillbehö;rSpisen levereras med två; bakplå;tar, en lå;ngpanna och ett grillgaller.

Dess justerbara hö;jd (85-94cm) gö;r att den passar perfekt i alla kö;k. Spisen kommer också; med1,5 m sladd med Perilex-kontakt.

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CCS4640XN

Spisar från Elvita

Se vad Elvita har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024