Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CGS3540VN-E1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis CGS3540VN-E1 Elvita Upptä;ck prisvä;rda Elvita CGS3540VN-E1, en enkel och gedigen gjutjä;rnsspis i smal modell. Perfekt fö;r det mindre kö;ket.

En smal gigant fö;r mindre kö;kBehö;ver du spara på; ytan men inte kompromissa med kvaliteten? Denna spis har en bredd på; endast 50 cm och hö;jden kan justeras mellan 85-94 cm, vilket gö;r det till en perfekt spis fö;r mindre kö;k som fortfarande krä;ver stor prestanda. Sä;kerhet i fokusUgnsvä;rmen på; Elvita CGS3540VN-E1 stä;ngs av nä;r ugnsluckan ö;ppnas, och luckan kan hå;lla upp till 20 kg utan att spisen vä;lter.

Med barnlå;s och sval ugnslucka kan du laga mat med fullstä;ndig trygghet. PizzafunktionVem behö;ver en separat pizzaugn nä;r du har pizzafunktionen i denna spis? Med en hö;g temperatur grä;ddas pizzan på; kort tid, och du få;r en saftig och krispig botten varje gå;ng.

Enkel rengö;ringSä;g adjö; till krå;nglig och tidskrä;vande rengö;ring. Med WaterClean behö;ver du bara anvä;nda å;nga och en halvtimmes tid fö;r att få; ugnen att skimra igen.Dessutom ä;r vreden avtagbara och maskindiskbara, vilket gö;r det ä;nnu enklare att hå;lla spisen ren och snygg.

Alla tillbehö;r du behö;verDen prisvä;rda spisen levereras med två; bakplå;tar, en 7 cm djup lå;ngpanna och ett grillgaller. Spisen kommer ä;ven meden 1,5 m elkabel med Perilex-kontakt.

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CCS4640XN

Spisar från Elvita

Se vad Elvita har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024