Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CGS3640VN-E1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis CGS3640VN-E1 Elvita Sö;ker du efter en kvalitativ och hå;llbar gjutjä;rnsspis? ElvitaCGS3640VN-E1 ä;r ett utmä;rkt val. Spisen har gjutjä;rnsplattor och rymlig ugn på; 74 liter samt justerbar hö;jd fö;r perfekt bä;nkmå;tt.Hä;llen med gjutjä;rnsplattor gö;r den slitstark.

Hä;llen har snabbuppvä;rmning på; tre plattor.Den stora ugnsvolymen gö;r spisen perfekt fö;r stö;rre hushå;ll eller fö;r personer som gillar att laga mat i stö;rre volymer. Enkel och sä;ker anvä;ndningUgnsluckan ä;r konstruerad fö;r att klara en belastning på; upp till 20 kg utan att spisen tippar eller rö;r sig.

Det ger dig ett extra skydd och enkel anvä;ndning. Pizzafunktion fö;r en saftig och knaprig pizzaElvitaCGS3640VN-E1 har en pizzafunktion som anvä;nder hö;ga temperaturer fö;r att grä;dda din pizza på; mycket kort tid, med en saftig botten och perfekt fä;rdigstekt topp.

Den hä;r ugnsfunktionen ä;r speciellt utformad fö;r att gö;ra din pizza precis som du vill ha den, med en knaprig skorpa och en varm och saftig insida. Anvä;nd det hä;r ugnslä;get fö;r att njuta av en riktigt god pizza precis som frå;n en pizzeria.

Enkel och effektiv ugnsrengö;ring med å;nga och avtagbara delarUgnen på; ElvitaCGS3640VN-E1 ä;r enkel att rengö;ra tack vare sin innovativa WaterClean-funktion. Rengö;ringen sker enkelt genom att anvä;nda å;nga, ingen anvä;ndning av kemikalier krä;vs.

Fö;r att underlä;tta rengö;ringen ytterligare ä;r ugnsluckan på; spisen avtagbar och kan lä;tt tas bort och tvä;ttas, likaså; ä;r vreden på; spisen också; avtagbara och tå;l maskindisk, så; det ä;r enkelt att hå;lla spisen ren och hygienisk. Flexibilitet och komfort – tillbehö;r och justerbar hö;jdElvitaCGS3640VN-E1 kommer med en mä;ngd tillbehö;r fö;r att gö;ra matlagningen enkel och bekvä;m.

Fö;rutom den stora ugnsvolymen, innehå;ller spisen också; två; bakplå;tar, en 7 cm djup lå;ngpanna och ett grillgaller. Dessa tillbehö;r gö;r det mö;jligt fö;r dig att fö;rbereda en mä;ngd olika rä;tter med minimal ansträ;ngning.Fö;r att ge dig ä;nnu mer flexibilitet ä;r spisen utrustad med en teleskopsockel som gö;r det mö;jligt att justera hö;jden mellan 85-94 cm.Spisen levereras med en 1,5 m elkabel med Perilex-kontakt. .

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CCS4640XN

Spisar från Elvita

Se vad Elvita har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024