Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QSG7125W

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Utmä;rkta fö;rutsä;ttningar att lyckas med matlagningenHusqvarna QSG7125W ä;r en spis med varmluftsugn och glaskeramikhä;ll. Den har funktioner som tillsammans gö;r att du få;r fantastiska resultat nä;r du bakar och lagar mat.

HighLight-hä;llHä;llen ä;r en så; kallad HighLight-hä;ll som har snabbare uppvä;rmning ä;n traditionella glaskeramikhä;llar. Glasytan ä;r lä;tt att rengö;ra.

Hä;llen har fyra kokzoner, varav en multizon som ä;r flexibel och erbjuder plats fö;r olika stora grytor och kastruller.Spisen har restvä;rmevisning som visar vilka kokzoner som fortfarande ä;r varma, så; att du minimerar risken att brä;nna dig. Utnyttja istä;llet restvä;rmen fö;r varmhå;llning.Kokzonerna har steglö;s justering av vä;rmen via vred.

Katalytisk ugnsrengö;ringUgnen har en sjä;lvrengö;ringsteknik som underlä;ttar ugnsrengö;ringen betydligt. Den katalytiska rengö;ringen motverkar att smuts och fett fastnar i ugnen.

Nä;r temperaturen nå;r 250°C tar tekniken automatiskt bort eventuella matlagningsrester. Du slipper skrubba – det blir rent ä;ndå;!Ä;ven ugnsglasen ä;r lä;tta att rengö;ra

Multifunktionell ugnUgnen har funktioner som torkning, varmluft, maxgrill samt ö;ver- och undervä;rme. Ugnen kommer också; med en extra stor bakplå;t som ä;r stö;rre ä;n standardplå;tar.

Det gö;r att du kan få; plats med ä;nnu mer nä;r du bakar eller lagar mat. Ugnsfö;nstret sitter ergonomiskt till fö;r att du ska få; en tydlig ö;verblick ö;ver maträ;tten.

Fö;rvaringLä;ngst ner har spisen en praktisk fö;rvaringslå;da fö;r plå;tar, lå;ngpannor eller annat du vill ha nä;ra tillhands. Tryggt och sä;kertUgnsluckan har en mekanisk barnspä;rr och en kylflä;kt som hå;ller ugnsluckan sval.

Spisen ansluts till 400 V. Nä;r du investerar i den hä;r spisen få;r du 5 å;rs garanti. .

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CCS4640XN

Spisar från Elvita

Se vad Elvita har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024