Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QSI65340SS

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mattsvart spis QSI65340SS Husqvarna Husqvarna QSI65340SS ä;r en modern spis som kombinerar en induktionshä;ll med en varmluftsugn som har SteamBake och katalysrengö;ring. Spisen har en elegant mattsvart fä;rg som passar in i de flesta kö;k.

Med popout-vreden ä;r det lä;tt att justera temperaturen och andra instä;llningar. Med en ugnsvolym på; 73 liter har du gott om plats fö;r att laga stora må;ltider.Det hä;r ä;r en spis som ä;r utrustad med flera praktiska funktioner fö;r en enkel och effektiv matlagning.

Hob2Hood – trå;dlö;s anslutning mellan hä;llen och flä;ktenMed Hob2Hood-teknologi kan du ansluta en kompatibel flä;kt direkt till spisen så; att flä;kten justeras automatiskt baserat på; dina behov. Snabbt och enkelt med induktion och boosterSpisen har en hä;ll med fyra zoner, alla utrustade med booster.Induktionshä;llen ä;r snabb och enkel att anvä;nda, det gö;r matlagningen effektiv och bekvä;m.

MaxiSense-hä;llen anpassar vä;rmen efter pannans storlek och formMaxiSense-hä;llen ä;r utrustad med sjä;lvupptä;ckande kokzoner som kä;nner av formen och storleken på; pannan som anvä;nds och omedelbart skickar rä;tt mä;ngd vä;rme fö;r att passa dess underlag. Det ger dig total kontroll och gö;r att hä;llen reagerar perfekt efter dina behov.

Finessrik varmluftsugnVarmluftsugnen ä;r utrustad med bå;de AirFry, SteamBake och grill. Ugnen kan justeras i temperatur frå;n 50 °C till 275 °C.

Två; ugnslampor ger en klar och tydlig ö;verblick ö;ver maten medan den tillagas. Ugnens ventilation sitter på; baksidan av hä;llen.

AirFry – krispig yta utan oljaAirFry-funktionen och en perforerad plå;t lå;ter dig fritera utan olja genom att vä;rma maten frå;n alla hå;ll med varmluft som passerar genom hå;len i plå;ten. Resultatet blir en mer hä;lsosam och krispig yta.

SteamBake-funktionen bevarar fuktighet och smak vid matlagningSteamBake-funktionen ger dig mö;jligheten att baka brö;d med bagerikvalitet hemma med en enkel knapptryckning. Genom att tillfö;ra fukt till ugnen kan degen jä;sa optimalt, vilket resulterar i en mjuk insida och en god, glansig skorpa.

Du kan också; anvä;nda SteamBake fö;r att tillaga utsö;kt grillad kyckling eller panerad fisk. SteamBake-funktionen ger en jä;mn tillagning av maten och bevarar dess fuktighet och smak.

Enkel ugnsrengö;ringTack vare katalysrengö;ringsteknik ä;r det enkelt att hå;lla ugnen ren.Med den katalytiska sjä;lvrengö;ringstekniken fö;rhindras nä;mligen smuts och fett frå;n att byggas upp i ugnen. Nä;r ugnen nå;r en temperatur på; 250 °C aktiveras automatiskt sjä;lvrengö;ringsfunktionen som effektivt tar bort matrester och fett och du behö;ver inte lä;gga så; mycket tid på; att skrubba ugnen fö;r hand.

Trygg och enkel anvä;ndningUgnsluckan ä;r sval och barnsä;ker och ugnsglasen ä;r lä;ttrengjorda. Kylflä;kten hjä;lper till att hå;lla ugnen sval och sä;ker.Spisen ä;r utrustad med ett lucklå;s och tippskydd fö;r extra sä;kerhet.

Timerdisplay och matlagningstermometer fö;r precision i tillagningenDisplayen på; spisen ä;r mycket lä;ttfö;rstå;elig och visar klockslaget om ingen annan instä;llning har gjorts. Du kan anvä;nda displayen fö;r att stä;lla in en timer med hö;g noggrannhet och se hur lå;ng tid som å;terstå;r innan maten ä;r klar.

En matlagningstermometer ä;r också; inkluderad, den hjä;lper dig sä;kerstä;lla att dina rä;tter tillagas till perfektion. Flera anvä;ndbara tillbehö;r och fö;rvaringslå;daSpisen kommer med en AirFry-plå;t, en emaljplå;t, en emaljerad lå;ngpanna och ett grillgaller.

Dessa kan smidigt fö;rvaras i fö;rvaringslå;dan som finns under ugnsutrymmet. Lå;dan ä;r en s k push/pull-lå;da och ett lä;tt tryck på; lå;dan ö;ppnar den.

AnslutningFö;r att ansluta den hä;r 230 V-spisen må;ste det finnas en NOLLA-kabel i det uttag dä;r spisen ska installeras. Om det inte redan finns behö;ver det alltså; fö;rberedas.

Det innebä;r att en ny kabel mellan elcentral och eluttaget till spisen behö;ver anslutas.Nä;r NOLLA-kabeln ä;r på; plats kan du ansluta spisen till uttaget med hjä;lp av spisens elkabel.Spisen levereras med en huvudkontakt och en huvudkabel 1,4 meter.Det ä;r viktigt att du anvä;nder en sä;kring som ä;r lä;mplig fö;r spisens effekt, vanligtvis 25A.Ä;r du osä;ker angå;ende installationen bö;r du kontakta en certifierad elektriker fö;r att sä;kerstä;lla att installationen gö;rs korrekt och i enlighet med gä;llande standarder och fö;reskrifter. Sammanfattningsvis ä;r Husqvarna QSI65340SS utmä;rkt fö;r dig som vill ha en effektiv, sä;ker och modern spis. .

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CCS4640XN

Spisar från Elvita

Se vad Elvita har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024