Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QSK60040SX

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis QSK60040SX Husqvarna QSK60040SX ä;r en rostfri spis frå;n Husqvarna med snabb keramikhä;ll och varmluftsugn med AirFry-funktion. AirFry-ugnUgnen har AirFry-funktion och en perforerad plå;t.

AirFry gö;r att varm luft passerar genom hå;len i plå;ten och vä;rmer ingredienserna frå;n alla hå;ll. På; så; sä;tt få;r du friterad mat med en krispig yta utan olja.

Snabb och lä;ttrengjord hä;llKeramikhä;llen vä;rms upp extra snabbt och ger full vä;rme exakt nä;r och var det behö;vs. Hä;llens keramikglasyta torkas dessutom ren på; ett ö;gonblick!Spisen har vred i popout-modell fö;r steglö;st instä;llda zoner

Rymlig ugn med varmluftUgnen har extra stor kapacitet och en heltä;ckande glaslucka fö;r god synlighet. Ugnsluckan ä;r sval och barnsä;ker och har lä;ttrengjorda ugnsglas.Varmluftsflä;kten i ugnen gö;r att luften cirkulerar, ger en jä;mn temperatur och en perfekt tillagningsmiljö;.

Du uppnå;r goda resultat vad du ä;n vill tillreda. Snabbt och med jä;mn vä;rme.Bland ugnsfunktionerna hittar dukonventionell/traditionell matlagning, torkning, snabbgrill, bakning med fukt, pizzalä;ge, varmluft och snabbgrill.

Perfekt yta med svart emaljSvart emalj ä;r det optimala materialet fö;r ugnar. Robust, hå;llbart och lä;tt att rengö;ra – det underlä;ttar tillagningsprocessen.

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CCS4640XN

Spisar från Elvita

Se vad Elvita har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024