Sidan innehåller annonslänkar

Smeg Symphony Classic Gasspis 90cm C92GPX9 (rostfritt stål)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tillaga utsökta måltider med hjälp av Smeg spis C92GPX9. Den har en gasspis med 6 matlagningszoner, vilket ger en snabb och kraftfull värme.

Du kan bli kreativ med din ugnsmatlagning tack vare de 2 rymliga ugnarna, och med pyrolytisk självrengöring kommer det bli enkelt att underhålla ugnen. Gasspis Att laga mat på gas ger ett lägre värmeutsläpp och snabbare tillagningstid.

På så sätt kommer din mat få den rätta temperaturen och kommer alltid vara väl tillagad. 6 brännare Spisen har 6 brännare i olika storlekar, så att du kan välja den rätta värmen för dina recept.

79-liters ugn Den stora ugnen har 5 tillagningsnivåer, 9 funktioner och har ett temperaturintervall från 50ºC till 260ºC, och tack vare ett speciellt externt tangentiellt kylsystem kan den kylas ned snabbt. 36-liters ugn Den mindre ugnen har 4 matlagningsfunktioner och har ett temperaturintervall från 50ºC till 245ºC, den har även en grill med 2700 watts effekt.

Elektronisk kontroll Ha koll på alla inställningar och tiden med de elektroniska kontrollerna och en praktisk skärm. Skärm Du få en komplett överblick över ugnen med den användarvänliga skärmen som visar den valda funktionen, temperaturen och tiden. .

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CIS5523VN

Spisar från Elvita

Utforska allt inom Spisar från Elvita.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Electrolux EKC6060BOW

Spisar från Electrolux

Visa produkter inom Spisar från Electrolux.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024