Sidan innehåller annonslänkar

Smeg Victoria Gasspis 60cm TR62BL (svart)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ge ditt kök en extra elegant känsla med Smeg Victoria gasspis TR62BL (svart), som har vintagedesign, två ugnsutrymmen och fyra gasbrännare. Baka och laga mat i båda ugnarna samtidigt och njut av enkel rengöring tack vare emailjbeläggningen och ångrengöringsfunktionen.

Design Den unika retrodesignen gör denna ugn till en central del i varje kök. Vintagestilen och den vackra färgen kompletterar ditt kök och gör det till en mysig plats fylld av väldoftande mat.

Kapacitet Ugnen har två separata ugnsutrymmen, ett med en volym på 61 liter och ett med en kapacitet på 35 liter. På så vis kan du tillröda två olika rätter med två olika temperaturer samtidigt och därmed spara både tid och energi.

Spis Spisen har tre vanliga brännare och en ultrasnabb brännare som värmer upp spisen på nolltid. Brännarna tänds automatiskt och har säkerhetsvalv för att öka säkerheten vid användning.

Spisen har automatisk avstängning och ett ställ av gjutjärn. Huvudugn Huvudugnen har en kapacitet på 61 liter och erbjuder 4 hyllpositioner.

Ugnens insida är tillverkad av emalj för enkel rengöring och dörrglaset kan smidigt tas bort. Du kan kontrollera matlagningsprocessen med en elektronisk klocka.

Ugnen har även ett luftkylningssystem. Extraugn Extraugnen har en kapacitet på 35 liter och två ugnsnivåer som du kan placera dina plåtar och formar på.

Precis som huvudugnen är denna ugns insida täckt med emalj för enkel rengöring och den är även utrustad med ett luftkylningssystem. Den inre glasdörren är avtagbar och du kan dra nytta av 4 olika funktioner, exempelvis Grill-funktionen.

Ångrengöring Den miljövänliga ångrengöringsfunktionen använder endast lite vatten för att eliminera smuts och fettrester. Energiklassificering Denna apparat har energiklassningen A, vilket innebär att den är snäll mot både plånbok och miljö.

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Se produkter inom Spisar från Cylinda.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Missa inga bra priser på Spisar från Bosch.
Elvita CIS5523VN

Spisar från Elvita

Utforska allt inom Spisar från Elvita.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spisar från Husqvarna.
Electrolux EKC6060BOW

Spisar från Electrolux

Visa produkter inom Spisar från Electrolux.
Gasspis 110cm TR4110P1 Creme

Spisar från Smeg

Se produkter inom Spisar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024