Produktinformation

BORA Pure PURA induktionshä;ll/frå;nluftsflä;kt Letar du efter en energieffektiv och platsbesparande kö;kslö;sning? Då; ä;rBORA Pure PURA frå;nluftsflä;kt och spishä;ll det perfekta valet fö;r dig! Den integrerade frå;nluftsflä;kten gö;r det mö;jligt att skapa ett elegant och minimalistiskt kö;k utan behovet av en separat flä;kt, medan induktionshä;llen ger en jä;mn och effektiv uppvä;rmning Effektiv frå;nluftsflä;kt och induktionshä;ll i ett BORA Pure PURA ä;r den perfekta kö;kslö;sningen fö;r den som sö;ker en platsbesparande lö;sning utan att behö;va ge upp effektiviteten.

Den integrerade frå;nluftsflä;kten i spishä;llen eliminerar behovet av en separat flä;kt och ger kö;ket en ren och minimalistisk look. Induktionshä;llen ger en jä;mn och snabb uppvä;rmning, vilket gö;r matlagningen till en enkel och smidig process.

Energieffektiv BORA Pure PURAä;r en energieffektiv lö;sning som ä;r klassad i energiklass A+. Den maximala extraktionshastigheten vid normal anvä;ndning ä;r 548 m³/h, vilket ger dig en effektiv frå;nluftsflä;kt utan att dra onö;digt mycket energi.

Praktiska och anvä;ndbara funktionerBORA Pure PURAhar flera praktiska och anvä;ndbara funktioner som underlä;ttar matlagningen och rengö;ringen. Funktioner som automatisk efterkö;rning, automatisk extraktionskontroll och automatisk uppvä;rmningsfunktion ger en enkel och smidig hantering av spishä;llen och frå;nluftsflä;kten.

Enkel rengö;ringBORA Pure PURAhar enkel rengö;ring med en stor spillbricka som enkelt kan tas bort och rengö;ras. Dessutom har spishä;llen ett rengö;ringslå;s som hindrar oavsiktlig ä;ndring av instä;llningarna och underlä;ttar rengö;ringen.

Kompakt designBORA Pure PURAger maximalt fö;rvaringsutrymme i kö;ket tack vare en minimalistisk och kompakt design som passar perfekt i mindre kö;k. Detta gö;r den till den perfekta kö;kslö;sningen fö;r dig som vill ha ett effektivt kö;k utan att ge upp fö;rvaringsutrymmet. .

Spishällar från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Husqvarna QHIS650P

Spishällar från Husqvarna

Här har vi samlat Spishällar från Husqvarna.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Smeg Classic Gashäll 30cm PGF31G-1

Spishällar från Smeg

Missa inga bra priser på Spishällar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024