Produktinformation

Inbyggnadshä;ll PKN645BB2E Bosch Fö;rvandla din matlagning till en upplevelse med inbyggnadshä;ll PKN645BB2E frå;n Bosch. Med fingertoppskä;nsla och smarta funktioner ä;r det enklare ä;n nå;gonsin att laga dina favoriträ;tter.

Upplev bekvä;mligheten och sä;kerheten i en modern spishä;ll. TouchSelect – fingertoppskä;nsla i matlagningenMed den nya panelen ä;r det lä;tt att reglera vä;rmezonerna, endast effekten behö;ver stä;llas in.

Dessutom blir matlagningen ä;nnu lä;ttare med de nya funktionerna QuickStart och ReStart. ReStart-funktionOm du av misstag skulle rå;ka stä;nga av spisen, så; behå;ller den alla tidigare instä;llningar om du slå;r på; den igen inom 4 sekunder.

QuickStopMed QuickStop stä;nger du snabbt av en kokzon med ett lä;ngre tryck. Kommer ihå;g dina kontrollinstä;llningarOm nå;got gå;r fel eller kokar ö;ver stä;nger spishä;llen av sig sjä;lv automatiskt och sparar den senast valda instä;llningen.

Det betyder att du enkelt kan rengö;ra och sedan å;terstä;lla instä;llningarna med en knapptryckning. RoasterZoneKokzon med automatisk anpassning av storleken, perfekt fö;r t.ex.

stora stekgrytor. Flexibel kokzonPKN645BB2E har en kokzon som kan utvidgas till 21 cm och anpassas till olika kokkä;rl.

Timer med avstä;ngningsfunktion per kokzonKokzonen stä;ngs av vid slutet av den instä;llda tiden (t ex. nä;r du kokar ä;gg).

Extra sä;kerhetKontrollpanelen kan spä;rras fö;r att fö;rhindra att instä;llningar ä;ndras av misstag. Ram i rostfritt stå;lEn lå;g ram runt hä;llen som ä;r perfekt vid montering i kö;ksbä;nkar. .

Spishällar från andra varumärken

Bora PURE

Spishällar från Bora

Missa inga bra priser på Spishällar från Bora.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Electrolux HOC620F

Spishällar från Electrolux

Missa inga bra priser på Spishällar från Electrolux.
Husqvarna QHIS630P

Spishällar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spishällar från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024