Produktinformation

Inbyggnadshä;llen HOC620F frå;n Electrolux ä;r en hä;ll som ä;r utformad fö;r matlagning. Hä;llen har fyra kokzoner, varav en dubbelzon, och restvä;rmevisning.Hä;llen ä;r en s k HighLight-hä;ll, vilket innebä;r snabbare och mer energieffektiv uppvä;rmning ä;n traditionella keramiska hä;llar.Hä;llen har automatisk avstä;ngning och barnlå;s.

Tack vare den smarta restvä;rmevisningen ser du direkt vilka zoner som fortfarande ä;r varma så; att du kan anvä;nda dessa fö;r varmhå;llning, men också; fö;r att hå;lla koll så; att du inte brä;nner dig. Hä;llen styrs och kontrolleras med kompakta touchkontroller.

Dessa har akustisk feedback och ä;r utformade fö;r att ta liten plats och lä;mna utrymme fö;r matlagningen.Touchkontrollerna ä;r emellertid vä;ldigt tydliga fö;r dig att anvä;nda och lä;sa av och de ger dig en snabb ö;versikt ö;ver instä;llningarna. Den keramiska glasytan har fasade glaskanter, och den ä;r inte bara snygg och stilren, den ä;r också; lä;tt fö;r dig att hå;lla ren. .

Spishällar från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Husqvarna QHIS650P

Spishällar från Husqvarna

Här har vi samlat Spishällar från Husqvarna.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Smeg Classic Gashäll 30cm PGF31G-1

Spishällar från Smeg

Missa inga bra priser på Spishällar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024