Produktinformation

Flä;kt/Hä;ll CHF5780S Elvita Flä;kt/hä;ll CHF5780S frå;n Elvita ä;r en 78 cm modern spishä;ll som kombinerar en induktionshä;ll med en inbyggd kö;ksflä;kt. Med sin stilrena design och innovativa funktioner blir den en perfekt kompanjon i ditt kö;k.

Automatiskt justerbar flä;kthastighetCHF5780S har en inbyggd kö;ksflä;kt som automatiskt anpassar flä;kthastigheten efter behovet. Detta innebä;r att du inte behö;ver tä;nka på; att stä;lla in flä;kten manuellt – den tar hand om det å;t dig.

Det ger en effektiv och bekvä;m anvä;ndarupplevelse. Snabb induktionshä;ll med touchkontrollerInduktionshä;llen på; CHF5780S styrs enkelt med touchkontroller.

Med fyra zoner som vä;rms snabbt kan du laga mat på; ett energisnå;lt och sä;kert sä;tt. Dessutom har den en BridgeZone-funktion som gö;r det mö;jligt att kombinera två; zoner till en stö;rre yta, perfekt fö;r stora kokkä;rl.

Var noga med att anvä;nda kokkä;rl med magnetisk botten.Induktionen vä;rmer kokkä;rlet medan hä;llen fö;rblir sval. Det minskar risken att brä;nna sig och gö;r hä;llen sä;ker.

Hö;g luftutsugningskapacitet och energieffektivitetKö;ksflä;kten på; CHF5780S erbjuder en imponerande luftutsugningskapacitet samtidigt som den ä;r energieffektiv. Det innebä;r att kö;ksmiljö;n hå;lls frä;sch och fri frå;n fett, samtidigt som energifö;rbrukningen hå;lls lå;g.

Det ä;r en vinn-vinn-situation fö;r bå;de dig och miljö;n. Kolfilter fö;r bä;ttre luftkvalitetOm du vä;ljer att anvä;nda kolfilter i kö;ksflä;kten å;tercirkuleras luften i kö;ket, vilket avlä;gsnar fö;roreningar och lukter under processen.

Kolfilter ingå;r i CHF5780S fö;r att sä;kerstä;lla att du kan njuta av en frisk och luktfri kö;ksmiljö;. Lä;ttrengjort filter fö;r minimalt underhå;llDet borttagbara fettfiltret på; CHF5780S ä;r tillverkat av aluminium och ä;r enkelt att rengö;ra.

Du kan antingen handdiska filtret eller diska det i diskmaskinen. Med minimalt underhå;ll kan du alltid fö;rvä;nta dig att kö;ksflä;kten presterar på; topp och ger dig en problemfri matlagning utan os.

Spishällar från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Husqvarna QHIS650P

Spishällar från Husqvarna

Här har vi samlat Spishällar från Husqvarna.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Smeg Classic Gashäll 30cm PGF31G-1

Spishällar från Smeg

Missa inga bra priser på Spishällar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024