Produktinformation

Inbyggnadshä;ll CIH4332S Elvita Mö;t Elvita CIH4332S, en smidig och prisvä;rd induktionshä;ll i smal modell. Den erbjuder hö;gkvalitativ matlagning till ett ö;verkomligt pris, samtidigt som den ä;r energieffektiv.

Gö;r matlagningen enklare och snabbareElvita CIH4332S har digital display och lä;ttanvä;nda touchreglage som gö;r matlagningen snabb, enkel och energieffektiv. Genom att rö;ra vid kontrollerna blir plattorna varma på; nolltid.

Anpassningsbara och flexibla zonerAnvä;nd den flexibla zonen fö;r att kombinera två; tillagningszoner till en stö;rre. Oavsett om du behö;ver gö;ra en gigantisk omelett eller en festmå;ltid, klarar denna hä;ll av det med lä;tthet.

Maximerad effektivitetUtnyttja Power-boost-funktionen fö;r att snabba upp koktiden dramatiskt. Och om du behö;ver ta en paus? Anvä;nd helt enkelt funktionen Pause/resume.

Sä;kerhet fö;rstSä;kerhet ä;r en prioritet med den hä;r hä;llen. Ett barnlå;s fö;rhindrar att hä;llen anvä;nds av misstag, och den inbyggda timern ger dig full kontroll.

Lä;tt att underhå;llaGlasytan ä;r inte bara snygg; den ä;r också; otroligt lä;tt att rengö;ra. En enkel avtorkning, och din hä;ll ser ut som ny.

Spishällar från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Husqvarna QHIS650P

Spishällar från Husqvarna

Här har vi samlat Spishällar från Husqvarna.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Smeg Classic Gashäll 30cm PGF31G-1

Spishällar från Smeg

Missa inga bra priser på Spishällar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024