Produktinformation

Inbyggnadshä;ll CKH2331S Elvita En smal keramikhä;ll med två; kokzoner ä;r en perfekt lö;sning fö;r den som har begrä;nsat med plats i kö;ket, men ä;ndå; vill ha en hö;gkvalitativ hä;ll som kan anvä;ndas fö;r att laga mat. Denna typ av hä;ll har en slimmad design, med två; kokzoner som ä;r placerade ovanfö;r varandra, vilket ger dig mö;jlighet att tillaga olika rä;tter samtidigt.

Elvitas lä;ttskö;tta keramikhä;ll CKH2331Sfö;r inbyggnad hjä;lper dig att ta fram lä;ckra rä;tter till så;vä;l vardag som fest. Anvä;ndarvä;nlig och sä;kerHä;llen ä;r behä;ndig och enkel att hantera med skö;na touchkontroller fö;r de olika funktionerna.

Den ä;r utrustad med timer och trygga sä;kerhetsfunktioner som barnlå;s, automatisk avstä;ngning, restvä;rmeindikering och ö;verhettningsskydd. Sammantaget ä;r Elvita CKH2331S keramikhä;ll med två; kokzoner en praktisk och anvä;ndbar investering fö;r den som vill ha en hö;gkvalitativ hä;ll med begrä;nsad plats i kö;ket. .

Spishällar från andra varumärken

Bora PURE

Spishällar från Bora

Missa inga bra priser på Spishällar från Bora.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Electrolux HOC620F

Spishällar från Electrolux

Missa inga bra priser på Spishällar från Electrolux.
Husqvarna QHIS630P

Spishällar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spishällar från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024