Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CKH2662S

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadshä;ll CKH2662S Elvita Skaffa dig en ny, på;litlig kö;kskompis fö;r en bekvä;m matlagning. Elvitaslä;ttskö;tta keramikhä;ll CKH2662S ä;r den perfekta partnern som hjä;lper dig att skapa lä;ckra rä;tter bå;de till vardags och fest.

Spishä;llen ä;r behä;ndig och har enkla touchkontroller fö;r olika funktioner. Bekvä;m matlagning fö;r alla tillfä;llenElvita CKH2662S ä;r designad fö;r att ge dig enkel och bekvä;m matlagning oavsett tillfä;lle.

Touchpanelen gö;r det lä;tt att vä;lja och anpassa de olika funktionerna, vilket sparar tid och gö;r matlagningen till ett nö;je. Flexibel zon fö;r alla storlekarMed hä;llens fyra kokzoner, inklusive en variabel zon, kan du anpassa ytan fö;r bå;de små; och stora kokkä;rl.

Den två;delade variabla zonen ger flexibilitet och mö;jliggö;r anvä;ndning av olika storlekar på; en och samma plats. Trygghet och sä;kerhet i fokusElvita CKH2662S har flera trygga sä;kerhetsfunktioner.

Med barnlå;set kan du vara sä;ker på; att oavsiktliga justeringar inte sker, vilket gö;r det tryggt bå;de nä;r du rengö;r hä;llen och nä;r du har barn runt omkring i kö;ket. Dessutom har hä;llen en automatisk avstä;ngningsfunktion, restvä;rmeindikering och ö;verhettningsskydd fö;r att ge dig extra trygghet under matlagningen.

Effektiv tidskontroll med inbyggd timerFö;r att underlä;tta tidskontrollen under matlagningen har Elvita CKH2662S en inbyggd timer. Stä;ll in den ö;nskade tiden fö;r att undvika ö;verkokning eller ö;verhettning.

Du kan slappna av och lå;ta hä;llen ta hand om tiden å;t dig. Lä;tt att skö;ta och rengö;raMed Elvita CKH2662S behö;ver du inte oroa dig fö;r komplicerad skö;tsel.

Den keramiska ytan ä;r lä;ttskö;tt och enkel att rengö;ra. Torka bara av den med en trasa efter anvä;ndning fö;r att hå;lla den skinande ren och redo fö;r nä;sta matlagningsä;ventyr. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Spishällar från andra varumärken

Bora PURE

Spishällar från Bora

Missa inga bra priser på Spishällar från Bora.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Samsung NZ63B6058KK/U1

Spishällar från Samsung

Se produkter inom Spishällar från Samsung.
Electrolux HOC620F

Spishällar från Electrolux

Missa inga bra priser på Spishällar från Electrolux.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024