Produktinformation

Inbyggnadshä;ll EH631BEB6E Siemens Siemens iQ100 EH631BEB6E ä;r en inbyggnadshä;ll med induktion. Hä;llen ä;r 60 cm bred och har en modern design utan ram, som ger ett rent och snyggt utseende i ditt kö;k.

Effektiv matlagning med induktions-teknikInduktionstekniken gö;r att vä;rmen genereras direkt i kastrullen eller stekpannan, vilket innebä;r att vä;rmen fö;rdelas snabbt, sä;kert och effektivt. Detta gö;r att maten vä;rms upp snabbt och jä;mnt, vilket kan spara bå;de tid och energi jä;mfö;rt med traditionella spishä;llar.

Enkel styrning med touch-kontrollerEH631BEB6E har touch-kontroller fö;r att enkelt stä;lla in temperaturen och aktivera de olika kokzonerna med ett lä;tt fingertryck. Perfekt timingDet finns också; en timer-funktion som hjä;lper till att hå;lla koll på; tiden under matlagningen.

Den stä;nger av kokzonen nä;r tillagningstiden lö;pt ut. Lä;tt att hå;lla ren och frä;schEn annan fö;rdel med EH631BEB6E ä;r att hä;llen ä;r lä;tt att rengö;ra eftersom den inte har nå;gon ram eller fysisk kontroll.

Detta gö;r det lä;tt att torka av hä;llen och hå;lla den ren och frä;sch. Trygg och praktiskAlla kokzoner har barnspä;rr som gö;r att de kan lå;sas fö;r att inte slå;s på; oavsiktligt.

Praktiskt bå;de med barn i nä;rheten och nä;r du rengö;r hä;llen. Maximera effektiviteten med powerBoostMed powerBoost kan du ö;ka effekten på; en induktionszon med upp till 50 %, vilket ger en jä;mn och kraftfull uppvä;rmning.

Boost-funktionen ger extra kraft och snabb uppvä;rmning, vilket gö;ratt du kan laga mat snabbare och mer effektivt. Det ä;r perfekt nä;r du behö;ver snabba upp tillagningstiden, t ex fö;r att koka upp vatten. .

Spishällar från andra varumärken

Bora PURE

Spishällar från Bora

Missa inga bra priser på Spishällar från Bora.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Electrolux HOC620F

Spishällar från Electrolux

Missa inga bra priser på Spishällar från Electrolux.
Husqvarna QHIS630P

Spishällar från Husqvarna

Missa inga bra priser på Spishällar från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024