Produktinformation

Inbyggnadshä;ll EU611BEB6E Siemens Siemens induktionshä;ll iQ100EU611BEB6E ä;r utformad fö;r att gö;ra matlagningen till en lek. Med innovativa funktioner och en snygg design ä;r den ett må;ste fö;r alla som vill ha en smidig och enkel spishä;ll.

Induktion gö;r matlagningensnabbare, enklare och sä;krare. Hä;llen har en snygg design utan ram som gö;r att den passar perfekt in i moderna kö;k.

Enkel att anvä;nda med touchControlEU611BEB6E har en touchControl-funktion som gö;r att du lä;tt kan justera temperaturen och andra instä;llningar med bara ett lä;tt fingertryck. Detta gö;r det enkelt fö;r dig att laga mat med precision.

PowerBoost - snabbare uppvä;rmningMed PowerBoost-funktionen kan du snabbt få; upp vä;rmen på; kokzonen. Detta gö;r att du kan koka vatten snabbare och laga mat på; kortare tid.

PowerBoost gö;r induktionszonen upp till 50 % mer effektiv. Timer med stoppfunktion - perfekt timingHä;llen har en timer med stoppfunktion som gö;r att du kan laga mat med perfekt timing.

Du kan stä;lla in timern på; ett visst antal minuter och nä;r tiden ä;r slut stä;ngs kokzonen automatiskt av. Barnspä;rr - extra sä;kerhetFö;r att du ska kunna laga mat med extra sä;kerhet ä;r induktionshä;llen utrustad med en barnspä;rr.

Detta innebä;r att du kan lå;sa instä;llningarna på; spishä;llen så; att barn inte kan ä;ndra temperaturen eller andra instä;llningar. En praktisk funktion ä;ven vid rengö;ring av hä;llen. .

Spishällar från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Husqvarna QHIS650P

Spishällar från Husqvarna

Här har vi samlat Spishällar från Husqvarna.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Smeg Classic Gashäll 30cm PGF31G-1

Spishällar från Smeg

Missa inga bra priser på Spishällar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024