Produktinformation

Använd Smeg Classic 30 cm gasspis PGF31G-1 med en brännare för de mest fantastiska måltider. Design Denna lågprofilerade häll i rostfritt stål och kraftig gjutjärnspanna passar i alla kök.

Tändning Denna gashäll har automatisk elektronisk tändning, så du kan spara tändstickorna för campingturen. Kontroller De eleganta reglageknopparna gör att du bekvämt kan justera värmen precis som du behöver.

Spishällar från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Husqvarna QHIS650P

Spishällar från Husqvarna

Här har vi samlat Spishällar från Husqvarna.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Smeg Classic Gashäll 30cm PGF31G-1

Spishällar från Smeg

Missa inga bra priser på Spishällar från Smeg.

Se gärna också

Elvita CHF5780S

<h2>Fl&auml;kt/H&auml;ll CHF5780S Elvita</h2> <p></p> <p>Fl&auml;kt/h&auml;ll CHF5780S fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/elvita">Elvita</a> &auml;r en 78 cm modern <a href="https://www.elon.se/vitvaror/spisar-hallar-ugnar/spishallar">spish&auml;ll</a> som kombinerar en induktionsh&auml;ll med en inbyggd k&ouml;ksfl&auml;kt. Med sin stilrena design och innovativa funktioner blir den en perfekt kompanjon i ditt k&ouml;k.</p> <p><strong>Automatiskt justerbar fl&auml;kthastighet</strong><br />CHF5780S har en inbyggd k&ouml;ksfl&auml;kt som automatiskt anpassar fl&auml;kthastigheten efter behovet. Detta inneb&auml;r att du inte beh&ouml;ver t&auml;nka p&aring; att st&auml;lla in fl&auml;kten manuellt &ndash; den tar hand om det &aring;t dig. Det ger en effektiv och bekv&auml;m anv&auml;ndarupplevelse.</p> <p><strong>Snabb induktionsh&auml;ll med touchkontroller</strong><br />Induktionsh&auml;llen p&aring; CHF5780S styrs enkelt med touchkontroller. Med fyra zoner som v&auml;rms snabbt kan du laga mat p&aring; ett energisn&aring;lt och s&auml;kert s&auml;tt. Dessutom har den en BridgeZone-funktion som g&ouml;r det m&ouml;jligt att kombinera tv&aring; zoner till en st&ouml;rre yta, perfekt f&ouml;r stora kokk&auml;rl. Var noga med att anv&auml;nda kokk&auml;rl med magnetisk botten.&nbsp;Induktionen v&auml;rmer kokk&auml;rlet medan h&auml;llen f&ouml;rblir sval. Det minskar risken att br&auml;nna sig och g&ouml;r h&auml;llen s&auml;ker.</p> <p><strong>H&ouml;g luftutsugningskapacitet och energieffektivitet</strong><br />K&ouml;ksfl&auml;kten p&aring; CHF5780S erbjuder en imponerande luftutsugningskapacitet samtidigt som den &auml;r energieffektiv. Det inneb&auml;r att k&ouml;ksmilj&ouml;n h&aring;lls fr&auml;sch och fri fr&aring;n fett, samtidigt som energif&ouml;rbrukningen h&aring;lls l&aring;g. Det &auml;r en vinn-vinn-situation f&ouml;r b&aring;de dig och milj&ouml;n.</p> <p><strong>Kolfilter f&ouml;r b&auml;ttre luftkvalitet</strong><br />Om du v&auml;ljer att anv&auml;nda kolfilter i k&ouml;ksfl&auml;kten &aring;tercirkuleras luften i k&ouml;ket, vilket avl&auml;gsnar f&ouml;roreningar och lukter under processen. Kolfilter ing&aring;r i CHF5780S f&ouml;r att s&auml;kerst&auml;lla att du kan njuta av en frisk och luktfri k&ouml;ksmilj&ouml;.</p> <p><strong>L&auml;ttrengjort filter f&ouml;r minimalt underh&aring;ll</strong><br />Det borttagbara fettfiltret p&aring; CHF5780S &auml;r tillverkat av aluminium och &auml;r enkelt att reng&ouml;ra. Du kan antingen handdiska filtret eller diska det i diskmaskinen. Med minimalt underh&aring;ll kan du alltid f&ouml;rv&auml;nta dig att k&ouml;ksfl&auml;kten presterar p&aring; topp och ger dig en problemfri matlagning utan os.</p> <p></p> <hr /> <p><strong><a href="https://docs.elvita.se/CHF5780S_sv-SE" target="_blank">Manual &raquo;</a>&nbsp;</strong></p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024