Produktinformation

Med Smeg Colonial 60 cm induktionshäll SI764AOM fixar du maten på nolltid tack vare 4 induktionszoner och flera intuitiva funktioner. Matlagning med induktion Induktion är en modern matlagningsmetod som använder elektrisk induktion istället för traditionella värmeelement.

Värmen genereras bara i botten på kärlet och ytan på en induktionshäll förblir sval och går att vidröra under matlagningsprocessen. Detta röducerar värmeförlust och gör matlagningen mer energieffektiv.

Med 4 värmezoner får du mer än nog utrymme för pannor och kastruller. QuickStart Apparaten upptäcker automatiskt i vilken värmezon du har placerat ditt kärl så du kan börja laga mat på några sekunder.

För säkerhets skull Smeg också skydd mot automatisk start. PowerBoost Spara tid på matlagning.

Denna moderna induktionshäll är utrustad med PowerBooster-funktion för ännu snabbare uppvärmning på alla zoner. Automatisk pannigenkänning Med automatisk pannigenkänning behöver du bara placera kokkärlet på spisen så hittar hällen matchningsområdet automatiskt.

Restvärme Restvärmeindikatorn indikerar om zonen är varm eller inte ger dig chansen att använda restvärme för värma maten snabbare. Stäng av Vid oväntade händelser håller Smeg att hålla ett öga på dina kastruller.

Vid överhettning stängs den automatiskt av. Kontroller Induktionshällen har 9 effektnivåer och intuitiva reglage.

Barnlås Se till att barnen är säkra då du lagar mat. Denna häll är utrustad med barnlås som du kan aktivera vilka förhindrar att ditt barn av misstag slår på hällen eller ändrar på inställningarna.

Läge för begränsad energiförbrukning Justera strömförbrukningen efter behov med dessa steg 1900 W, 2600 W, 3000 W, 3800 W, 4500 W. Enkel rengöring Du kan enkelt torka av induktionshällens yta när du avlägsnat pannor och kastruller.

Köksutrustning När du lagar mat på induktionshäll måste du ha kastruller och stekpannor med en botten I ferromagnetisk metall som rostfritt stål. Det kontrollerar man genom att placera en vanlig magnet på botten av kastrullen – om den fastnar fungerar kastrullen att använda på induktionshällen. .

Spishällar från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Husqvarna QHIS650P

Spishällar från Husqvarna

Här har vi samlat Spishällar från Husqvarna.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Smeg Classic Gashäll 30cm PGF31G-1

Spishällar från Smeg

Missa inga bra priser på Spishällar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024