Produktinformation

Smeg induktionshäll SI2641D ä ren elegant och modern apparat som gör din matlagning snabb, noggrann och energieffektiv genom att använda induktionsteknik, 4 kokzoner med booster-funktion och 9 effektnivåer. Matlagning med induktion Induktion är en modern matlagningsmetod som använder elektrisk induktion istället för traditionella värmeelement.

Värmen genereras bara i botten på kärlet och ytan på en induktionshäll förblir sval och går att vidröra under matlagningsprocessen. Detta röducerar värmeförlust och gör matlagningen mer energieffektiv.

Kokzoner Denna häll har 4 kokzoner med booster-funktion för omedelbar värme, så att din matlagning går fortare. 9 effektnivåer Den här hällen har 9 effektnivåer, så att du kan välja värmeintensiteten utifrån dina behov.

Enkel rengöring Du kan enkelt torka av induktionshällens yta när du avlägsnat pannor och kastruller. Barnlås Se till att barnen är säkra då du lagar mat.

Denna häll är utrustad med barnlås som du kan aktivera vilka förhindrar att ditt barn av misstag slår på hällen eller ändrar på inställningarna. Köksutrustning När du lagar mat på induktionshäll måste du ha kastruller och stekpannor med en botten I ferromagnetisk metall som rostfritt stål.

Spishällar från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Husqvarna QHIS650P

Spishällar från Husqvarna

Här har vi samlat Spishällar från Husqvarna.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Här har vi samlat Spishällar från Bosch.
Smeg Classic Gashäll 30cm PGF31G-1

Spishällar från Smeg

Missa inga bra priser på Spishällar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024